Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21598748/1/petrolul-ploiesti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-22-04-2024.jpg

Petrolul Ploieşti nu a avut emoţii cu retrogradarea în ultima etapă şi poate pregăti în linişte noua stagiune. ”Găzarii” au nevoie de întăriri, deoarece nici nu a început vara şi deja e sigur că 4 jucători importanţi nu vor continua.

Antrenorul Laszlo Balint a anunţat că este vorba despre: Christian Irobiso, Alexandru Musi, Jair şi Bart Meijers. Primii doi se întorc la echipele de unde au fost împrumutaţi, FCSB, respectiv gruparea saudită Al-Ula.

Există însă şi veşti bune pentru tehnician. Gicu Grozav şi-a prelungit contractul.

"Este o vacanţă, dar una activă pentru noi, pentru că lucrăm atât la programul competiţional, cât şi la completarea lotului. Sunt discuţii, încercăm să ne completăm lotul, pentru că am avut nişte plecări importante, chiar la nivelul primului 11.

Făceam o socoteală cu colegii din staff că din primii patru marcatori a mai rămas doar Gicu Grozav, care a prelungit contractul cu Petrolul.

Jair a plecat şi avea şapte goluri. Irobiso, şase goluri, Musi, care a fost un jucător cu o contribuţie ofensivă importantă. Avem nevoie de jucători, care să acopere aceste găuri. Important e să vedem cum creionăm lotul, pentru că e dificil, dar dorinţa mea e să-i am cât mai repede",
a declarat Laszlo Balint

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri