Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Patru persoane arestate în legătură cu un manechin cu tricoul lui Vinicius spânzurat de un pod, înainte de Real Madrid – Atletico

Real Madrid Publicat pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21133010/1/twitter-vini-jr.jpg

Poliţia spaniolă a anunţat marţi arestarea a patru persoane în legătură cu manechinul cu imaginea lui Vinicius Junior spânzurat la sfârşitul lunii ianuarie la Madrid, scrie lequipe.fr.

  • La Liga se vede LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro şi în sezonul următor! 

Poliţia a anunţat arestarea a patru persoane în vârstă de 19, 21, 23 şi 24 de ani în legătură cu acest incident. Acestea sunt acuzate de "infracţiune motivată de ură", o categorie penală care include infracţiunile rasiste în Spania, a precizat poliţia spaniolă într-un comunicat. Trei dintre ele sunt "membri activi ai unui grup ultra de suporteri ai unui club din Madrid", a adăugat poliţia, fără a identifica clubul.

Imediat după incident, numele Frente Atlético, un grup ultras de extremă dreapta al clubului Atletico, a fost menţionat în legătură cu sloganul folosit şi prezent deasupra manechinului, "Madrid o urăşte pe Real", ca o formă de semnătură.

Ancheta ulterioară, care s-a bazat în special pe declaraţiile martorilor, a stabilit că aceşti patru suporteri, care fuseseră "identificaţi la meciurile clasificate ca fiind de mare risc" în cadrul "mecanismelor de prevenire a violenţei sportive", au fost "autorii prezumtivi" ai spânzurării manechinului.

În ianuarie, un manechin îmbrăcat cu tricoul lui Vinicius Junior a fost agăţat de un pod cu câteva ore înaintea meciului echipei Real Madrid cu Atletico, din Cupa Spaniei.

Potrivit AP, manechinul folosit a fost unul colorat şi cu numele lui Vinicius Junior pe el. La gâtul păpuşii s-a legat o frânghie şi manechinul a fost agăţat de un pod din Madrid, iar deasupra s-a afişat un banner cu mesajul: Madridul urăşte Realul”.

Potrivit L’Equipe, manechinul a fost agăţat de suporteri ai Atletico Madrid, în faţa bazei de pregătire a clubului Real Madrid.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele