Ultima oră
Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri” Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri”
Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă Adrian Cojocaru arbitrează meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari, de luni, din Superligă
Alberth Elis a fost operat la cap, dar starea atacantului rămâne gravă Alberth Elis a fost operat la cap, dar starea atacantului rămâne gravă
Rică Neaga l-a ”înţepat” pe Florin Talpan! ”Cred că era prin lojă” Rică Neaga l-a ”înţepat” pe Florin Talpan! ”Cred că era prin lojă”
Pep Guardiola şi-a lăudat elevii după victoria chinuită cu Bournemouth Pep Guardiola şi-a lăudat elevii după victoria chinuită cu Bournemouth
Ovidiu Herea a reacţionat după ce a văzut gestul galeriei Rapidului! ”Chiar nu înţeleg” Ovidiu Herea a reacţionat după ce a văzut gestul galeriei Rapidului! ”Chiar nu înţeleg”

Patru persoane arestate în legătură cu un manechin cu tricoul lui Vinicius spânzurat de un pod, înainte de Real Madrid – Atletico

Real Madrid Publicat pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21133010/1/twitter-vini-jr.jpg

Poliţia spaniolă a anunţat marţi arestarea a patru persoane în legătură cu manechinul cu imaginea lui Vinicius Junior spânzurat la sfârşitul lunii ianuarie la Madrid, scrie lequipe.fr.

  • La Liga se vede LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro şi în sezonul următor! 

Poliţia a anunţat arestarea a patru persoane în vârstă de 19, 21, 23 şi 24 de ani în legătură cu acest incident. Acestea sunt acuzate de "infracţiune motivată de ură", o categorie penală care include infracţiunile rasiste în Spania, a precizat poliţia spaniolă într-un comunicat. Trei dintre ele sunt "membri activi ai unui grup ultra de suporteri ai unui club din Madrid", a adăugat poliţia, fără a identifica clubul.

Imediat după incident, numele Frente Atlético, un grup ultras de extremă dreapta al clubului Atletico, a fost menţionat în legătură cu sloganul folosit şi prezent deasupra manechinului, "Madrid o urăşte pe Real", ca o formă de semnătură.

Ancheta ulterioară, care s-a bazat în special pe declaraţiile martorilor, a stabilit că aceşti patru suporteri, care fuseseră "identificaţi la meciurile clasificate ca fiind de mare risc" în cadrul "mecanismelor de prevenire a violenţei sportive", au fost "autorii prezumtivi" ai spânzurării manechinului.

În ianuarie, un manechin îmbrăcat cu tricoul lui Vinicius Junior a fost agăţat de un pod cu câteva ore înaintea meciului echipei Real Madrid cu Atletico, din Cupa Spaniei.

Potrivit AP, manechinul folosit a fost unul colorat şi cu numele lui Vinicius Junior pe el. La gâtul păpuşii s-a legat o frânghie şi manechinul a fost agăţat de un pod din Madrid, iar deasupra s-a afişat un banner cu mesajul: Madridul urăşte Realul”.

Potrivit L’Equipe, manechinul a fost agăţat de suporteri ai Atletico Madrid, în faţa bazei de pregătire a clubului Real Madrid.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele