Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

Paul Iacob, primul transfer al verii la Rapid! Durata contractuală şi prima reacţie a fotbalistului

Rapid Publicat pe 3 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20728848/1/paul-iacob-rapid.jpg

Paul Iacob, 25 de ani, este primul transfer al Rapidului din această vară. Giuleştenii au anunţat vineri mutarea, fotbalistul semnând un acord de doi ani, până la finalul stagiunii 2023/2024.

Sezonul trecut Iacob a jucat în 49 de partide pentru Chindia Târgovişte, dar nu a reuşit să marcheze. În trecut, el a mai evoluat pentru echipe precum fosta Viitorul Constanţa, Dunărea Călăraşi, ASA Tîrgu Mureş sau Gaz Metan Mediaş.

Paul Iacob are două trofee în palmares, Cupa României, cu fosta Viitorul Constanţa, şi o Supercupă a României, tot cu formaţia de la malul mării, în 2020.

Rapid a efectuat primul transfer al verii, pe Paul Iacob, fundaşul ce a evoluat în sezonul trecut pentru Chindia Târgovişte. Acesta a semnat un contract valabil pe doi ani, până în vara lui 2024.

În vârstă de 25 de ani, Paul a crescut la Academia Hagi, debutând în Liga 1 pentru Viitorul Constanţa, în 2018, într-o partidă împotriva Concordiei.

În ultimul sezon, Paul a jucat 37 de meciuri în tricoul Chindiei, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei târgoviştene.

Iacob poate juca pe mai multe posturi, cel de fundaş central, mijlocaş la închidere, însă poate evolua şi ca fundaş stânga”, a anunţat Rapid.

Prima reacţie a lui Iacob după semnarea contractului cu Rapid: ”Mă bucur că am ales Rapid, abia aştept primul meci să cunosc suporterii. Îmi doresc să fac performanţă cu Rapid, de-asta am ales acest club de tradiţie. Nu-mi doresc decât să fac performanţă şi să iau trofee. Suporterii Rapidului sunt cei mai frumoşi din ţară şi acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales acest club”.

Rapid le-a prelungit contractele lui Junior Morais şi Dragoş

Junior Morais şi Dragoş Grigore au semnat în vara anului trecut cu Rapid, pentru un an, plus opţiune de prelungire pentru încă un sezon.Cei doi fundaşi şi clubul au activat această opţiune, astfel încât Junior şi Dragoş vor îmbrăca tricoul alb-vişiniu până în vara anului viitor, informează fcrapid.ro.

Brazilianul, în vârstă de 35 de ani, a evoluat pentru Rapid în 35 de partide, în care a marcat două goluri (cu CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş) şi a oferit două pase de gol.

Dragoş Grigore (35 de ani) a înscris o dată în cele 31 de meciuri disputate, în partida cu CS Mioveni, din etapa a II-a.

Noul sezon de Liga 1 va debuta pe data de 16 iulie 2022, tragerea la sorţi a ţintarului urmând a se face în prima parte a lunii iulie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele