Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Paul Pogba pleacă de la Manchester United! Antrenorul său personal a anunţat unde ar putea ajunge din vară: „Doar aşa ar fi mers la Real Madrid!”

Manchester United Publicat de Răzvan Cîrceag pe 12 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20635167/1/nintchdbpict000565964409-2-scaled.jpg

De ceva timp se discută foarte mult despre plecarea lui Paul Pogba de la Manchester United. Acum, se pare că totul a devenit o certitudine: din vară nu-l vom mai vedea pe Old Trafford pe starul francez. 

Antrenorul personal al lui Pogba a confirmat această informaţie şi a dezvăluit că la acest moment, PSG şi Juventus sunt posibilele destinaţii ale mijlocaşului de 28 de ani. 

„În ceea ce-l priveşte pe Pogba, la finalul lui iunie el nu va mai fi jucătorul lui Manchester United. Cred că a venit timpul să caute în altă parte, poate că Manchester United vrea să-i reînnoiască înţelegerea, dar cel mai potrivit lucru ar fi să plece. 

Acum cred că se bucură de fotbal, are o echipă bună în jurul său, mai ales după venirea lui Ronaldo. Problema e că nu vin şi rezultatele. Un jucător de top nu-şi pierde timpul cu competiţii minore, vrea să fie motivat şi să joace pentru trofee mai importante.

Da, Paul se poate întoarce la Juve. Are o relaţie bună cu clubul, dar ar putea merge şi la PSG. Cred că PSG are nevoie de un mijlocaş ca el, aşa că poate să meargă şi în Franţa. 

La Real Madrid nu este cazul, pentru că acolo nu mai e Zidane, ar fi mers doar cu această condiţie acolo. În acest moment e vorba de PSG şi Juventus, dar nu se ştie niciodată, vom vedea”, a declarat Maddy, potrivit Daily Mail. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri