Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Paula Badosa s-a retras de la Roland-Garros

Tenis Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21135519/1/paula-badosa.jpg

Spaniola Paula Badosa, fostă numărul 2 mondial şi acum pe locul 29 WTA, s-a retras joi de la Roland-Garros din cauza unei fracturi de stres.

"La Roma, am suferit o fractură de stres la coloana vertebrală", a scris jucătoarea de 25 de ani pe reţelele sale de socializare, precizând că nu va putea juca la nivel competiţional "timp de câteva săptămâni".

"Este o veste foarte proastă după un început de sezon atât de dificil din cauza accidentărilor", a mai spus ea.

Badosa a lipsit de la Australian Open în ianuarie din cauza unei accidentări la coapsă. Ea a fost apoi eliminată în primul tur la Doha şi Dubai. Apoi a câştigat un singur meci atât la Indian Wells, cât şi la Miami, înainte de a ajunge în sferturi la Charleston, Stuttgart şi săptămâna trecută la Roma. Chiar înainte de asta, a fost eliminată în optimi la Madrid.

Cel mai bun rezultat al ei la Grand Slam a fost obţinut la Roland-Garros, unde a ajuns în sferturi de finală în 2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele