Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

Paulo Dybala a semnat cu AS Roma! UPDATE: Mutarea a fost oficializată

Juventus Publicat pe 20 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20779566/1/dybala-fb-1.jpg

UPDATE: Atacantul argentinian Paulo Dybala, plecat de la Juventus Torino în ciuda dorinţei sale de a rămâne, a ales să se alăture grupării AS Roma, a anunţat clubul din capitala Italiei.

"AS Roma este încântată să anunţe angajamentul lui Paulo Dybala până în iunie 2025”, a precizat clubul roman într-un comunicat de presă.

Cel mai bun jucător din Serie A în 2019-2020 ar urma să primească în jur de şase milioane de euro pe an, potrivit La Gazzetta dello Sport.


Ştirea iniţială 

Liber de contract după despărţirea de Juventus Torino, Paulo Dybala va semna cu AS Roma, susţine Sky Sports, potrivit L’Equipe. Luându-se în calcul şi bonusurile, salariul anual al fotbalistului ar putea ajunge la 6 milioane de euro.

Argentinianul se va alătura noii sale echipe în Portugalia şi va face acolo vizita medicală.

Pentru Dybala va fi al treilea club din Italia la care activează, după Juventus (2015-2022) şi Palermo (2012-2015).

Dybala a plecat de la Juventus la finalul lunii trecute 

Juventus Torino a confirmat, la finalul lunii iunie, pe site-ul oficial că Paulo Dybala nu mai este jucătorul piemontezilor. Argentinianul vrea să rămână în Serie A.

”Suerte, Paulo!” (Mult succes, Paulo!) au transmis torinezii pe site-ul oficial, confirmând despărţirea oficială de atacantul argentinian.  Dybala se afla în vederile lui Inter Milano, dar sosirea lui Romelu Lukaku în echipa ”nerazzurilor” ar putea să schimbe planurile milanezilor.

Paulo Dybala a jucat la Juventus timp de şapte sezoane, începând cu 2015, şi a cucerit 12 trofee cu torinezii, pentru care a apărut în 293 de meciuri, marcând 115 goluri.

Tot atunci, Juventus a mai anunţat că se desparte de alţi doi jucători: spaniolul Alvaro Morata şi Federico Bernardeschi.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele