Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Paulo Dybala, aproape să semneze cu Inter. UPDATE: Ce salariu ar urma să aibă

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 10 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20728298/1/dybala-fb-1.jpg

Paulo Dybala (28 de ani) nu îşi va prelungi contractul cu Juventus Torino, scadent în această vară. Atacantul din Argentina ar putea rămâne în Italia, la o mare rivală a ”Bătrânei Doamne”.

Jurnalistul italian, Fabrizio Romano a anunţat că transferul lui Dybala la Inter este ca şi rezolvat. Mai mult de atât, acesta a dezvăluit că atacantul va avea un salariu net anual, în jurul sumei de 6 milioane de euro. 

Directorul lui Inter a confirmat interesul pentru Dybala şi faptul că încearcă să întărească echipa în această vară.

”Dybala? Încercăm să construim cea mai bună echipă cât de repede posibil. Suntem în negocieri”, a declarat preşedintele lui Inter, Giuseppe Marotta.

-----------------------------------------------------

Ştirea iniţială:

Fabrizio Romano, celebrul jurnalist specializat în transferuri, a anunţat că Dybala este curtat cu insistenţă de Inter Milano. Javier Zanetti, vicepreşedintele ”nerazzurrilor” a purtat discuţii cu jucătorul, înainte de Finalissima (n.r. Italia - Argentian 0-3).

Dybala, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la Juventus în 2015, de la Palermo. În şapte ani, el a jucat 291 de meciuri şi a marcat 115 goluri pentru bianconeri, cu care a câştigat cinci titluri de campion al Italiei, de patru ori Cupa Italiei şi de trei ori Supercupa Italiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele