Ultima oră
Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League
Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur
Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie” Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie”
Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului Oficialii de la UEFA îşi dau pumni în cap! Fanii Legiei Varşovia au oferit coregrafia sezonului
Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev Gilles Simon se alătură echipei lui Daniil Medvedev
Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună” Reacţia selecţionerului Mihai Silvăşan, după umilinţa cu Luxemburg. ”Să stăm pozitivi, să stăm împreună”

Paulo Dybala spune că Juventus îi datorează o sumă colosală. “Nu îmi amintesc când am primit ultimul salariu”

Juventus Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21041400/1/dybala-fb-1.jpg

Argentinianul Paulo Dybala a declarat, pentru Gazzetta dello Sport, că gruparea Juventus Torino nu i-a plătit o parte din salariu, astfel că îi datorează peste 3,5 milioane de euro.

“Nu îmi amintesc când am primit ultimul salariu, dar ştiu că Juventus încă îmi datorează bani”, a spus fotbalistul.

Dybala a acceptat să încaseze mai târziu 3,7 milioane de euro, constând într-o parte a salariului pe sezonul 2020-2021, pentru a permite clubului să facă faţă problemelor din pandemie. Şi alţi jucători au procedat ca Dybala ca să îşi ajute cluburile în pandemie. Însă Juventus încă nu şi-a plătit datoriile faţă de argentinian.

Potrivit jucătorului, clubul are termen până în aprilie. Dacă nici până atunci nu îşi va plăti datoria, Paulo Dybala ar putea apela la instanţă pentru a-şi primi banii.  

Dybala a jucat la Juventus Torino în perioada 2015 – iunie 2022, iar acum este legitimat la AS Roma.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele