Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Paulo Vinicius s-a refăcut după accidentare! FCSB poate ataca Universitatea Craiova cu aproape tot lotul disponibil

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 31 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20657630/1/fcsb-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-12-09-2021.jpg

Toni Petrea a primit mai multe veşti excelente înaintea duelului orgoliilor cu Universitatea Craiova. Antrenorul celor de la FCSB se va putea baza pe întreg lotul ”roş-albastru”, deoarece toţi fotbaliştii accidentaţi sau indisponibili din cauza coronavirusului au fost recuperaţi, conform Fanatik.

Singura excepţie este reprezentată de fundaşul stânga Ionuţ Panţîru, obligat să se opereze pentru a treia oară recent şi devenit indisponibil cel puţin până în luna octombrie a anului curent.

Revine Paulo Vinicius

Printre ştirile pozitive de la FCSB se numără refacerea fundaşului central Paulo Vinicius. Apărătorul brazilian în vârstă de 37 de ani s-a accidentat la finalul lunii februarie. Acum, însă, stoperul cu două goluri în 23 de apariţii pentru ”roş-albaştri”, în Casa Liga 1, şi-a revenit şi va putea face pereche alături de Iulian Cristea contra Universităţii Craiova în centrul defensivei lui Toni Petrea.

În plus, căpitanul şi golgheterul Florin Tănase s-a vindecat de coronavirus şi va putea să joace contra ”leilor” din Bănie. FCSB va putea conta şi pe serviciile lui Florin Achim, adus de la Academica Clinceni pentru a-i face concurenţă lui Valentin Creţu în flancul drept al compartimentului defensiv, însă absent total până acum din cauza unei accidentări la umăr.

FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 3-a a play-off-ului primului eşalon, se joacă duminică, de la ora 19:00. Partida va fi transmisă în direct de către Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro, şi redată în format live video de către site-ul www.looksport.ro.

Clasamentul play-off-ului Ligii 1 după două etape arată în felul următor: 1. CFR Cluj - 42 de puncte; 2. FCSB – 37 de puncte; 3. Universitatea Craiova – 30 de puncte; 4. FC Voluntari – 27 de puncte; 5. Farul Constanţa – 25 de puncte; 6. FC Argeş – 24 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele