Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21597261/1/balaj.jpg

CFR Cluj dă lovitura în ultimele zile ale sezonului! Cristi Balaj (52 de ani) revine la conducerea echipei.

Reputatul arbitru a plecat de la ardeleni acum două luni, după eliminarea dură din Cupa României, aplicată de Corvinul Hunedoara, cu 4-0.

Cei de la GSP scriu că Balaj a fost cerut pentru postul de preşedinte de Dan Petrescu, iar negocierile sunt aproape finalizate, prezentarea oficială fiind doar o chestiune de timp.

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunţat că m-am simţit rău fizic şi m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecinţă, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înţeleagă şi să accepte această decizie.

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depăşească această perioadă dificilă şi să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obţin puncte în cupele europene, aşa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”
, a fost mesajul de despărţire al fostului arbitru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele