Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Pavol Safranko, dorit de o forţă din Superliga. ”Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21580681/1/safranko.jpg

Sepsi OSK s-a impus categoric în deplasare, scor 4-1, cu Farul Constanţa, în etapa a opta din play-off. Atacantul slovac Pavol Safranko a marcat trei goluri.

Cei de la gsp.ro. scriu că omul meciului de vineri ar fi dorit de CFR Cluj, care pregăteşte o super campanie de transferuri în această vară, ca urmare a revenirii lui Dan Petrescu pe banca tehnică.

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit că nu a fost contactat de cei de la CFR pentru Safranko. Omul de afaceri speră ca atacantul să rămână la formaţia sa.

Nu m-a întrebat nimeni de la CFR despre Safranko. Eu cred că sunt doar zvonuri. Eu am spus de o lună, o lună şi jumătate, că vom vorbi cu toţi jucătorii cărora le expiră contractele şi vedem ce se întâmplă mai departe.

Sincer, dacă reuşim să ajungem la un numitor comun, nici el nu cred că va vrea să plece. Mie mi-ar părea foarte rău dacă l-ar lua CFR.

Eu am avut o relaţie foarte bună cu el, a fost o relaţie chiar super între clubul nostru şi el ca jucător.

El a lucrat la fiecare meci extraordinar, chiar dacă n-a reuşit să înscrie foarte multe goluri, însă a fost foarte util clubul nostru.

Vedem ce se întâmplă săptămâna asta. Cred că o să stăm cu toţi jucătorii la o discuţie”, a declarat patronul lui Sepsi, pentru sport.ro.

  • 8 goluri în 34 de partide a bifat slovacul în acest sezon.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele