Ultima oră
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă

Pe ce loc vrea Dinamo să termine sezonul următor în Superligă: ”Vor fi mai puţine transferuri pe bani!”

Dinamo Publicat pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21218843/1/fc-arges-dinamo-bucuresti-baraj-retur-superliga-superbet-3-06-2023-1.jpg

FC Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că revine în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă, deoarece în tur s-a impus cu 6-1 a câştigat dubla manşă. Au marcat sâmbătă Tofan ’14, Jakolis ’15 şi Garita ’47, ’50 pentru FC Argeş, respectiv Ghezali ’40 şi Pop ’60 pentru Dinamo. În minutul 55, de la FC Argeş a fost eliminat Calcan. Imediat după fluierul final, suporterii au invadat terenul la Mioveni.

Preşedintele lui Dinamo Bucureşti, Andrei Nicolescu, a oferit mai multe declaraţii după promovarea lui Dinamo. El susţine că obiectivul echipei este să se claseze pe locurile 8-10. 

”Vor fi mai puţine transferuri pe bani!”

”Avem multe de învăţat de ieri (n.r. - din FC Argeş - Dinamo 4-2), iar despre cum va arăta Dinamo veţi vedea în zilele următoare. Evident că bugetul e făcut, iar cheltuielile pentru salarii pot suporta o corecţie de plus, minus 10%. Încercăm să facem lucrurile echilibrat, pentru că am experienţe cu dezechilibrul din trecut. Bugetul de salariu va creşte de 2.5 ori. 

Ţinta noastră e să facem un sistem, nu să transferăm jucători doar pentru că sunt nişte nume. Cred că vor fi mai puţine transferuri pe bani. Vrem un sezon lipsit de griji şi o poziţionare cât mai bună, locurile 8-10, dar depinde şi de sistemul pe care-l implemtăm şi pot apărea şi surprize. 

Pentru începutul acestui sezon vrem să fim pregătiţi de Superligă în proprorţie de 70%, dar nu suntem la nivelul de organizare al unui club de Superligă, care a terminat campionatul, care are programul făcut cu trei săptămâni înaintea noastră, care are un lot, un nucleu de 80% deja stabilit. Sunt nişte lucruri pe care trebuie să le acceptăm anul ăsta şi estimăm că undeva la o lună, o lună şi jumătate de la startul Superligii o să putem arăta potenţialul nostru pentru anul ăsta.

Ovidiu Burcă e parte din proiect şi vrem un model pentru fotbalul românesc cu stabilitate şi prognoză. Intern, dacă suntem convinşi că sistemul în care operează antrenorul e cel corect, e foarte posibil ca de trei, patru ori să nu reuşească, dar la capătul drumului va produce performanţă. Nu are nicio teamă faţă de susţinerea noastră necondiţionată”, a adăugat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele