Ultima oră
LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini” LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini”
Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO
Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show
Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el” Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el”
Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa
 Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova

”Pe cine alegi dintre Gigi Becali şi Adrian Mititelu?”. Andrea Compagno, moment de sinceritate după ce a fost ”alungat” de la FCSB: ”Pe el l-am văzut mai mult la TV!”

FCSB Publicat pe 10 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21488960/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023.jpg

Telenovela în care a fost implicat Andrea Compagno a luat sfârşit! Gigi Becali a acceptat, într-un final, oferta venită de la Tianjin Jinmen Tiger.

Suma de transfer a italianului ar fi de 120.000 de euro, o adevărată lovitură pentru Gigi Becali, care i-a plătit lui Adrian Mititelu nu mai puţin de 1,5 milioane de euro pentru serviciile atacantului.

Compagno a vrut din start să plece în China, iar Becali a trimis o contraofertă de 200.000 de euro, după ce chinezii voiau să plătească doar 100.000 de euro pentru atacant. Atunci, italianul s-a supărat şi a spus că va rămâne la FCSB.

Scos din sărite de atitudinea atacantului, patronul bucureştenilor a vrut să ia o decizie care pare desprinsă dintr-un film de comedie: să îi prelungească lui Compagno contractul pe încă 3 ani. 

Înainte să plece în China, Compagno a oferit mai multe declaraţii. Atacantul a fost pus să aleagă între Gigi Becali şi Adrian Mititelu. Italianul a dezvăluit că a avut o relaţie mai apropiată cu omul de afaceri din Craiova. 

”Pe el l-am văzut mai mult la TV!”

”O să fiu recunoscător faţă de amândoi. Cu domnul Mititelu am avut mai multă relaţie (n.r - o relaţie mai apropiată), ne vedeam mai mult. Pe domnul Becali l-am văzut doar o dată. La televizor l-am văzut mai mult, da”, a spus Andrea Compagno, înainte de plecarea din România.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele