Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Pelici, fără cuvinte după înfrângerea ruşinoasă de la Craiova: „Suntem supăraţi, am încercat să jucăm cu armele noastre”

CS Mioveni Publicat de Răzvan Cîrceag pe 30 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20449073/1/universitatea-craiova-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-30-10-2021-4.jpg

CS U Craiova a reuşit o victorie de senzaţie acasă, cu CS Mioveni, scor 4-2. Andrei Ivan a avut o evoluţie formidabilă şi a marcat 4 goluri, care l-au propulsat direct pe locul secund în clasamentul golgheterilor.   

  • Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.ro.

La final, Alexandru Pelici a analizat pe larg înfrângerea ruşinoasă pe care a suferit-o. 

„Sunt mai multe momente de joc despre care putem să vorbim, momente decisive care au contat în economia rezultatului final. Primul ar fi acea ocazie mare a lui Blănaru, la 0-0, imediat primim gol. Am reuşit să revenim, să egalăm la 2, dar nu am avut maturitate suficientă pentru a intra la pauză cu acel rezultat.

La pauză puteam să punem la punct anumite lucruri şi presiunea s-ar fi mutat în vestiarul celălalt. Am început a doua repriză fără să mai avem ce pierde, am încercat să ieşim, să jucăm, şi din nou am avut neşansă la un alt moment important, când Bogdan Rusu a interceptat între fundaşii centrali şi a scăpat singur cu portarul şi putea să facă şi el hattrick-ul. 

Din păcate a ratat. Pe final, am schimbat într-un sistem cu doi atacanţi şi ne-a costat, pentru că au jucători cu calitate foarte bună. Păcat că am primit atâtea goluri, poate că un pic prea aspru scorul, dar ne-am asumat. Cred că a fost un joc frumos, goluri multe. Suntem supăraţi, e clar, am încercat să jucăm cu armele noastre.

Nu pot decât să-i felicit pe jucători pentru anumite momente de joc. E un lucru care spune multe despre puterea lor. Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare, drumul e lung. Chiar dacă am pierdut astăzi, nu cred că ne-am făcut de râs şi am arătat un fotbal bun”, a declarat Pelici. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele