Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Pelici recunoaşte superioritatea oltenilor. "Victoria Craiovei este meritată, s-a dovedit echipa mai experimentată”

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 2 mar 2022
mail-share icon Email

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20623397/1/pel.jpg

Universitatea Craiova a bifat a cincea victorie consecutivă odată cu succesul de la CS Mioveni, scor 3-0. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Alexandru Pelici a declarat la finalul partidei că Universitatea Craiova a meritat victoria. El a avut o poziţie fermă şi despre războiul din Ucraina.

 "Victoria Craiovei este meritată, s-a dovedit echipa mai experimentată, mai bună, îi felicit pentru victorie, dar nu trebuie să uităm că două goluri sunt din ofsaid şi am avut un penalty clar. Craiova a fost mai bună şi cred că ar fi câştigat şi fără aceste greşeli de arbitrtaj. Nu renunţăm la ideea de a încerca să ne salvăm de pe locul 12, dar în acelaşi timp simţim şi ameninţarea din spate.

(n.r. despre războiul din Ucraina) Trebuie să fim uniţi pentru aşa ceva, pentru că asta e o adevărată dramă ce se întâmplă cu oamenii de acolo, iar fotbalul trece în plan secund când se întâmplă asemenea lucruri. Am văzut imagini cu tati separaţi de copii şi familii şi sunt lucruri foarte dureroase.

Am evoluat ca tehnologie, dar nu am evoluat ca specie. Am rămas tot cu să ocupăm peştera vecină. Da-i omului puterea că să îi vezi caracterul",
a spus Pelici, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele