Ultima oră
EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Peluza Şepcile Roşii nu concepe să vadă CFR-ul pe Cluj Arena: "Vă spunem răspicat că nu acceptăm şi ne asumăm orice repercusiune"

CFR Cluj Publicat pe 21 sep 2022
mail-share icon Email
Fanii Universităţii Cluj nu concep ca marea rivală CFR să joace pe Cluj Arena meciul cu Petrolul Ploieşti, din etapa a 12-a a SuperLigii 2022/2023!
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20865668/1/fuc.jpg


Cum gazonul din Gruia trebuie schimbat, conducerea campioanei s-a adresat Consiliului Judeţean Cluj pentru a-i permite CFR-ului să dispute partida contra "lupilor galbeni" în casa marii rivale, dar demersul e privit cu agresivitate de către fanii din Peluza Şepcilor Roşii:
 
“Un meci pe stadionul Dr. Mircea Luca în care CFR ar avea statut de gazdă nu va fi acceptat de Peluza Şepcile Roşii. U-iştii au umplut străzile Clujului şi le-au transformat într-o mare furtună în alb-negru pentru ca acest stadion să existe, casa noastră. Nu suntem împotriva unei decizii, nu prevenim, nu avertizăm, vă spunem răspicat că nu acceptăm şi ne asumăm orice repercusiune”, au transmis ultraşii lui U Cluj, prin intermediul paginii de Facebook a Peluzei Şepcilor Roşii.
 
CFR Cluj se foloseşte de pauza competiţională prilejuită de meciurile echipei naţionale pentru a schimba gazonul din Gruia. Campioana va investi 300.000 de euro, iar lucrările au început deja, urmând ca rezultatele să se vadă la partida cu Slavia Praga, de pe 13 octombrie.
 
Conform gsp.ro, gazonul din Gruia a fost decopertat, iar următorul pas este montarea unor rulouri noi. Lucrare care nu e deloc ieftină şi îl face pe Neluţu Varga să scoată din buzunar aproximativ 300.000 de euro.
 
Întorşi din deplasarea din Kosovo, campionii României au avut un adevărat şoc când au văzut starea deplorabilă a gazonului. Au obţinut pe el victoria cu U. Craiova, scor 2-0, meci la finalul căruia Mirel Rădoi s-a plâns de condiţiile de joc, apoi au încercat toate metodele pentru a repara situaţia. Cum lucrările nu au dat roade, conducerea CFR-ului a luat decizia de a înlocui cu totul gazonul, folosind în acest sens şi pauza provocată de acţiunile echipelor naţionale. Astfel, clujenii vor juca departe de teren propriu partida cu Petrolul, din etapa a 12-a a SuperLigii, depunând o cerere în acest sens pentru a putea evolua pe Cluj Arena. În cazul în care răspunsul venit dinspre Consiliul Judeţean Cluj va fi unul negativ, campioana are variantele Mediaş şi Sfântu Gheorghe.
 
"Am avut o surpriză neplăcută la întoarcerea din Kosovo, am rămas stupefiat când am văzut cum arăta gazonul la întoarcerea în ţară. În cinci zile s-a degradat incredibil. Am chemat specialişti şi au spus că e o boală şi o combinaţie de factori climatici şi astfel această boală s-a răspândit galopant pe o mare parte din teren, aproape pe toată suprafaţa. S-au efectuat toate tratamentele spuse de specialişti, am încercat să obţinem maximum, oamenii au stat la stadion de dimineaţa până seara, iar cei de la UEFA au fost informaţi.
 
Am văzut că Mirel Rădoi a fost dezamăgit la meciul cu Craiova, într-adevăr, dar nu poţi să te lupţi cu astfel de evenimente care nu pot fi controlate, chestiuni meteo. Mai avem şi Europeanul de tineret găzduit de noi, iar pauza competiţională e singura portiţă să schimbăm gazonul. UEFA ne-a permis, sper sa avem şi sprijinul FRF, atunci când vom găzdui Campionatul European. De luni vom face tot ce depinde de noi să înlocuim gazonul. Avem Cluj Arena, dar, în semn de respect, nu dorim să tensionăm situaţia mai mult decât este acum. Dacă ne vor permite, vom evolua acolo, dar dacă nu, vom găsi alt stadion. Mai există Mediaş, Bistriţa, Baia Mare, Alba Iulia, rămâne de văzut", spunea Cristi Balaj, pe 14 septembrie.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele