adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Pentru prima oară în istoria sa, Real Madrid a început o partidă oficială fără nici un jucător spaniol pe teren

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20974399/1/profimedia-0748271886.jpg

La meciul cu Villarreal, Real Madrid nu a avut nici un jucător spaniol în unsprezecele de start. Este pentru prima oară în istoria partidelor oficiale când se întâmplă acest lucru.

Pentru prima oară în istoria sa, echipa Blanco a început un meci oficial fără să aibă pe teren nici un jucător spaniol. Unsprezecele de start prezentat de antrenorul Carlo Ancelotti în meciul de la Villarreal a fost următorul: Courtois (Belgia) – Alaba (Austria), Rudiger (Germania), F. Mendy (Franţa), Eder Militao (Brazilia), Tchouameni (Franţa), Modric (Croaţia), Kroos (Germania), Valverde (Uruguay), Benzema (Franţa), Vinicius Junior (Brazilia).

Meciul cu Villarreal, din cadrul etapei cu numărul 16  din La Liga, a fost partida oficială cu numărul 4.436 din istoria de 121 de ani a clubului Real Madrid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele