Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Pep Guardiola a răbufnit: ”Nu înţeleg cum am supravieţuit!”

Manchester City Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21565789/1/mancitycom.jpg

Două semifinale în patru zile. Aceasta a fost provocarea cu care s-a confruntat Manchester City, care a învins-o pe Chelsea cu 1-0 în semifinalele Cupei Angliei, sâmbătă, la trei zile după eliminarea din Liga Campionilor în faţa lui Real Madrid (1-1, 3-4, la loviturile de departajare).

În pofida victoriei echipei sale în faţa celor de la Chelsea, graţie unui gol marcat pe final de Bernardo Silva, Pep Guardiola a protestat vehement, într-o conferinţă de presă, la adresa acestui program infernal.

”Nu înţeleg cum am supravieţuit!”

"Este inacceptabil să fi jucat astăzi. Nu este normal. Pentru sănătatea jucătorilor, este inacceptabil", a spus el, amintind că meciul de miercuri seară din Liga Campionilor cu Real Madrid a durat mai mult de 120 de minute din cauza prelungirilor.

"Nu înţeleg cum am supravieţuit astăzi", a spus el. "Ştiu că Cupa este o competiţie specială aici, dar trebuie să vă gândiţi la jucători. De ce nu am jucat duminică? Manchester United şi Coventry (care se întâlnesc în cealaltă semifinală, duminică, de la ora 16.30) nu au jucat la mijlocul săptămânii. Vrem să jucăm fotbal, iubim acest sport, dar asta e o porcărie", a spus el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele