Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Pep Guardiola, analiza meciului cu Real Madrid din Liga Campionilor: ”Ştim că vom suferi şi suntem gata să suferim, dar şi să profităm de oportunităţile care ne vor apărea”

Champions League Publicat pe 25 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20685466/1/profimedia-0667084923.jpg

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarei de marţi, din semifinalele Ligii Campionilor, Real Madrid. Meciul de la Manchester va fi arbitrat de Istvan Kovacs.

  • Manchester City – Real Madrid, marţi de la 22:00, pe Prima Sport 1 şi Prima 4K

"Este o onoare pentru mine că City se află în această etapă a competiţiei împotriva unei echipe precum Real Madrid care a scris istoria Ligii Campionilor. Suntem conştienţi că nu putem concura la acest nivel, pentru că nu am avea nicio şansă să ţinem pasul cu comparaţia.

Dar dorinţa noastră de a-i provoca, de a concura cu ei, nu este mai puţin puternică. Va trebui să oferim două meciuri perfecte pentru a ne califica în finală. Ştim că vom suferi şi suntem gata să suferim, dar şi să profităm de oportunităţile care ne vor apărea", a declarat Guardiola.

Pep Guardiola a fost, de asemenea, dornic să răspundă celor care au vorbit că Real Madrid a obţinut un succes maxim în precedentele două runde ale Ligii Campionilor. "Ceea ce a făcut Real împotriva lui PSG şi Chelsea nu are nicio legătură cu norocul, cu şansa. Mai degrabă, în momentele complicate, sunt capabili să-şi ridice nivelul în toate zonele de joc. Unul dintre marile puncte forte ale Realului este că are jucători care, în momente dificile, ridică mâna să spună „Sunt aici!” şi îşi dublează eforturile.

La 0-3 mingea poate arde uneori nişte picioare, dau nu jucători precum Modric, Benzema, Alaba, Kroos etc. Dimpotrivă, ei cer mingea asta!", a mai spus Guardiola.

UEFA l-a delegat pe arbitrul Istvan Kovacs să conducă la centru meciul Manchester City - Real Madrid din manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor.

Este pentru prima dată în carieră când Kovacs va conduce o semifinală a unei competiţii continentale de club.

El îi va avea alături pe conaţionalii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, arbitri asistenţi. Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz şi Bastian Dankert.

Va fi al cincilea meci din actuala ediţie a UEFA Champions League pe care Kovacs îl va arbitra, până acum fiind delegat la trei partide din faza grupelor şi la ”sfertul” Manchester City – Atletico Madrid 1-0.

Partida de pe Etihad Stadium va avea loc marţi, de la ora 22.00. Returul este programat la 4 mai.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri