Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Pep Guardiola, anunţ oficial! Un fotbalist este ca şi transferat la Barcelona

Manchester City Publicat de Răzvan Cîrceag pe 23 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20520588/1/profimedia-0633280778.jpg

Ferran Torres va fi mai mult ca sigur fotbalistul Barcelonei. Chiar Pep Guardiola, tehnicianul celor de la Manchester City, a făcut acest anunţ. 

Potrivit presei internaţionale, Torres va face mutarea pe Camp Nou pentru aproximativ 50 de milioane de euro şi alte clauze în valoare de 10 milioane. Extrema dreaptă a adunat 43 de meciuri pentru Man City, reuşind 16 goluri şi 4 pase de gol. 

„Da, transferul lui Ferran Torres la Barcelona este aproape finalizat. Vrea să plece, aşa că i-am zis să plece. Vreau ca jucătorii să fie fericiţi. Dacă nu eşti mulţumit de statutul tău, trebuie să pleci. Nu suntem un club ca oricare altul unde CEO-ul sau preşedintele să te ţină cu forţa. Sunt fericit pentru el", a spus Pep Guardiola, conform jurnalistului Fabrizio Romano. 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele