Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Pep Guardiola, copleşit după ce a eliminat-o pe Bayern Munchen din Champions League: ”Echipa este epuizată!”

Champions League Publicat pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21100622/1/profimedia-0770621279.jpg

Echipa germană Bayern Munchen a încheiat la egalitate miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa engleză Manchester City, în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor. Manchester City s-a calificat pentru semifinalele competiţiei.

Pe Fussball Arena, Manchester City a primit un penalti în minutul 35, după un fault comis în careu de Upamecano. A executat Erling Haaland, care a trimis însă peste poartă.

Norvegianul şi-a luat revanşa în minutul 57, când a înscris din pasa lui De Bruyne. Gazdele au primit un penalti în minutul 82, la un henţ al lui Akanji, iar Joshua Kimmich a înscris.

După meci, Pep Guardiola a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul susţine că echipa lui este epuizată, după efortul depus în partida cu Bayern. 

”Echipa este epuizată!”

”Trei ani la rând în semifinalele Champions League. Am jucat împotriva unei echipe incredibile. Ne-am chinuit în prima repriză.

Upamecano a rupt liniile în flancul nostru stâng şi ne-am chinuit cu Coman. Am avut noroc că înaintea penalty-ului pe care l-am ratat, au avut doar una sau două ocazii de gol. Se putea întâmpla orice, dar ne-am apărat foarte bine, iar a doua repriză a fost mult mai bună.

Suntem o echipă bună, suntem din nou în semifinale. Finalizarea lui Erling a fost foarte bună. (n.red. despre penalty-ul ratat) Este foarte tânăr, jucătorii simt ce înseamnă să joci în această competiţie, vor să o facă foarte bine, iar presiunea este mare. 

Echipa este epuizată şi nu ştiu cum vom reuşi să ne recuperăm pentru jocul contra celor de la Sheffield United. Va fi foarte dificil”, a spus Pep Guardiola, la finalul meciului.

S-a încheiat 1-1, iar Manchester City, cu scorul general de 4-1, se califică în semifinale, unde va întâlni pe Real Madrid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri