Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Pep Guardiola, critic după victoria categorică împotriva formaţiei Sporting Lisabona: ”Nu am fost foarte buni în faza de construcţie”

Manchester City Publicat pe 16 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20606526/1/mancitycom-1.jpg

Antrenorul Pep Guardiola a arătat motive de nemulţumire şi după ce echipa lui, Manchester City, s-a impus în deplasare, scor 0-5, cu Sporting Lisabona, în Liga Campionilor.

"Ne apărăm cu mingea şi trebuie să avem grijă de balon mai bine decât am făcut-o astăzi. Una dintre regulile principale pe care le am este că, atunci când ai mingea, încearcă să o dai tipului care poartă acelaşi tricou ca tine. Acesta este primul lucru. După, vom vedea ce se întâmplă. Când sunt singuri şi au pierdut mingea nu are sens şi asta s-a întâmplat de multe, multe ori. Diferenţa dintre cele două echipe nu a fost 0-5, asta e sigur”, a spus Guardiola, la conferinţa de presă de după meci.

Totuşi, tehnicianul spaniol şi-a nuanţat afirmaţiile, precizând că trebuie analizat jocul în ansamblu, nu numai rezultatul.

"Nu mă înţelegeţi greşit, sunt mai mult decât încântat. Ştiu cât de dificilă este această competiţie. Să câştigi cu 5-0 este fantastic. Astăzi am fost eficienţi. Golurile au venit constant şi atunci când se întâmplă asta e greu pentru rivali. Dar nu am fost foarte buni în faza de construcţie. Ne-am apărat bine şi am obţinut un rezultat incredibil. Dar avem datoria ca antrenor şi ca echipă să analizăm modul în care jucăm individual şi colectiv. Nu doar rezultatul", a spus el.
 
Manchester City s-a impus, marţi, în deplasare, cu scorul de 0-5 (0-4), în faţa formaţiei Sporting Lisabona, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Au marcat: Mahrez 7', 44', Bernardo Silva 17', Foden 32', Sterling 58'.

Returul va avea loc 9 martie.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele