Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

Pep Guardiola a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Haaland cu Leipzig şi i-a luat şansa norvegianului să îl depăşească pe Messi: ”Dacă bătea acest record la 22-23 de ani, viaţa lui ar fi devenit plictisitoare!”

Champions League Publicat pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21058414/1/profimedia-0762814491.jpg

Haaland a intrat în istoria Ligii Campionilor, devenind al treilea jucător care marchează de cinci ori, după Lionel Messi şi Luiz Adriano.

Norvegianul a înscris 33 de goluri în 25 de meciuri jucate în LC: opt goluri pentru Salzburg, 15 pentru Dortmund şi zece pentru City.

Nordicul ar fi putut să fie singurul jucător din istorie care marchează 6 goluri într-un meci de Champions League, dacă mai înscria un gol. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, Haaland ar fi trecut peste Lionel Messi în clasament. 

Pep Guardiola i-a luat şansa fotbalistului să depăşească acest record, după ce l-a schimbat în minutul 63. Antrenorul spaniol a fost întrebat de ce a decis să îl schimbe pe atacant, iar tehnicianul lui City nu a oferit un răspuns clar. 

”Dacă bătea acest record la 22-23 de ani, viaţa lui ar fi devenit plictisitoare!”

”Dacă bătea acest record la 22-23 de ani, viaţa lui ar fi devenit plictisitoare. Aşa că, acum, are un obiectiv pentru viitor. Aici sau oriunde. De asta am făcut schimbare.

Nu ştiam că şi Leo Messi a făcut asta cu Leverkusen. Mi s-a spus la flash interviu. Dar, eu fac o schimbare pentru că, în mod normal, când meciul este încheiat, vreau să le dau tuturor şansa să joace cât mai mult posibil”, a spus Pep Guardiola. 

Formaţia Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 7-0, echipa RB Leipzig, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Haaland a marcat în minutele 22 (penalti), 24, 45+2, 53 şi 58, celelalte goluri fiind înscrise de Gundogan (49) şi De Bruyne (90+2).

Recordurile deţinute de Haaland în Liga Campionilor:

Cel mai tânăr jucător care a înscris 15 goluri (la 20 de ani şi 126 de zile)

Jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 15 goluri înscrise (12 meciuri)

Cel mai tânăr care a ajuns la 20 de goluri înscrise (20 de ani şi 231 de zile)

Jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 20 de goluri înscrise (14 meciuri)

Cel mai tânăr care a ajuns la 25 de goluri înscrise (22 de ani şi 47 de zile)

Jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 25 de goluri înscrise (20 de meciuri)

Cel mai tânăr care a ajuns la 30 de goluri înscrise (22 de ani şi 236 de zile)

Jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 30 de goluri înscrise (25 de meciuri)

Singurul jucător care a reuşit un hattrick în prima repriză la debutul în competiţie

Singurul jucător care a înscris de mai multe ori în patru meciuri în care a jucat consecutiv

Singurul jucător care a înscris mai mult de un gol la debutul în competiţie pentru trei echipe diferite

mail-share icon Email
viewscnt