Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0, în direct la Prima Sport 1! Stoica dublează avantajul gazdelor VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0, în direct la Prima Sport 1! Stoica dublează avantajul gazdelor
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

Pep Guardiola, din nou în centrul atenţiei după încă o finală de UCL ratată! ”Blestemul şamanilor” revine

Champions League Publicat pe 5 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20695852/1/pep.jpg

După încă un sezon în care nu a prins finala Ligii Campionilor, se face din nou paralela între un blestem sub care s-ar afla Pep Guardiola. Acum, a ieşit iar în evindenţă o afirmaţie a impresarului Dimitry Seluk din 2018, după ce Guardiola şi Yaya Toure s-au certat din motive rasiste se pare.

Relaţia dintre Toure şi Guardiola nu era cea mai bună în acel moment, iar fotbalistul chiar prefera să vorbească public despre acest detaliu, fără să se ascundă. A spus lucrurilor pe nume:

Vreau să fiu eu cel care rupe mitul Guardiola. E gelos pe mine, mă consideră un rival. A făcut totul ca să-mi distrugă sezonul trecut. S-a purtat cu cruzime. Crezi că ar fi avut acelaşi comportament faţă de Andres Iniesta? Niciodată!

Am ajuns în punctul în care mă întreb dacă tot ce mi s-a întâmplat cu el e din cauza culorii mele. Nu sunt singurul, şi alţi jucători ai Barcelonei şi-au pus această întrebare”, spunea Toure în 2018, iar apoi venea şi reacţia agentului fotbalistului:

Sunt sigur că mulţi şamani africani nu-l vor lăsa pe Guardiola să câştige Liga Campionilor în viitor. Va fi ca un blestem african asupra lui Guardiola. Timpul va spune dacă am dreptate sau nu”.

Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez. Pentru Real au marcat Rodrygo ’90, ‘90+1 şi Benzema ’95 (penalti).

  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, E. Militao (Vasquez ‘115), Nacho, Fe. Mendy – Kroos (Rodrygo ’68), Casemiro (Camavinga ’75), Modric (Asensio ’75) - Valverde, Benzema (Ceballos ‘105), Vinicius (Vallejo ‘115). Antrenor: Carlo Ancelotti.
  • Manchester City: Ederson – Walker (Gundogan ’72), R. Dias, Laporte, Cancelo - B. Silva, Rodri (Sterling ’99), De Bruyne (Zincenko ’72) – Mahrez (Fernandinho ’85), Gabriel Jesus (Grealish ’78), Foden. Antrenor: Josep Guardiola.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Italia, cu Daniele Orsato la centru.

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur. Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt