Ultima oră
EXCLUSIV | Varga, gata să îl trateze regeşte pe Dan Petrescu! Bonusul promis „Bursucului” dacă CFR termină pe locul 2 EXCLUSIV | Varga, gata să îl trateze regeşte pe Dan Petrescu! Bonusul promis „Bursucului” dacă CFR termină pe locul 2
VIDEO | Frankfurt - Leverkusen 1-5. Campioana Germaniei ajunge la 48 de meciuri fără eşec VIDEO | Frankfurt - Leverkusen 1-5. Campioana Germaniei ajunge la 48 de meciuri fără eşec
VIDEO | Liverpool - Tottenham 4-2. Radu Drăguşin a devenit din păcate rezervă eternă la Spurs VIDEO | Liverpool - Tottenham 4-2. Radu Drăguşin a devenit din păcate rezervă eternă la Spurs
Suspendat, Paul Pogba s-a reprofilat. Francezul are o nouă meserie Suspendat, Paul Pogba s-a reprofilat. Francezul are o nouă meserie
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede ”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede

Pep Guardiola nu îi permite nimănui să îl critice pe Erling Haaland: ”Va marca şi veţi ajunge să vă prezentaţi scuzele!”

Manchester City Publicat de Emanoil Ursache pe 23 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21324633/1/profimedia-0798596138.jpg

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a avut un discurs ferm în care i-a luat apărarea golgheterului său, Erling Haaland, în faţa criticilor jurnaliştilor englezi.

Starul norvegian a marcat 7 goluri şi a oferit două pase de gol în cele 10 meciuri pe care le-a disputat până acum, în toate competiţiile, în noul sezon. În aceeaşi perioadă a stagiunii trecute, Erling Haaland transforma 60 % din ocaziile mari, iar în prezent procentajul său a scăzut la 29 %.

Pep Guardiola, scut în jurul lui Erling Haaland

În acest context, Guardiola i-a atenţionat pe jurnalişti să nu îl critice pe vârful norvegian, deoarece acesta va marca multe goluri şi vor fi nevoiţi să îi prezinte ulterior scuze.  

"Da, sunt îngrijorat, nu am putut să dorm din cauza asta. A avut ocazii foarte mari, putea să aibă până acum 14-15 goluri şi ar fi fost acum aceeaşi discuţie. Important e să aibă ocazii, să primească mingi.

Sfatul meu este să nu-l criticaţi pe Haaland. Criticaţi fundaşii laterali, fundaşii centrali, antrenorul, dar niciodată atacantul care marchează multe goluri. Va marca şi veţi ajunge în situaţia în care va trebui să vă prezentaţi scuzele.

Pentru Haaland este important să îşi găsească ritmul. A avut o perioadă dificilă, am fost în cantonament în Japonia şi Coreea de Sud şi nu a avut mult timp la dispoziţie pentru a se antrena. A avut multe ocazii de a marca, iar asta înseamnă că jucăm bine", a declarat Pep Guardiola, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Nottingham Forest.

  • 59 de goluri şi 11 pase de gol a oferit Erling Haaland în tricoul ”cetăţenilor”, în 61 de meciuri oficiale.

Manchester City - Nottingham Forest, meci contând pentru etapa a 6-a din Premier League, este transmis în direct de către Prima Sport 2, sâmbătă, de la ora 17:00.

Partida poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd aproape toate jocurile din campionatul Angliei şi din întrecerile interne de top ale Europei (Serie A, La Liga, Bundesliga şi Ligue 1).

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele