Ultima oră
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”

Pep Guardiola, reacţie zdrobitoare împotriva lui Vladimir Putin: „Totul din cauza unui om! Unde e NATO? Unde sunt Statele Unite?”

Staruri din fotbal Publicat pe 9 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20631530/1/profimedia-0667084923.jpg

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a susţinut un discurs în care s-a revoltat extrem de dur în faţa ultimelor evenimente care au şocat Europa: invazia Rusiei în Ucraina. Legendarul antrenor l-a atacat şi pe Vladimir Putin pentru deciziile devastatoare pe care le-a luat.

Drama este că ţări continuă să fie distruse pentru că o singură persoană decide că oamenii nevinovaţi trebuie omorâţi. Lumea este în impas, dar tace! Nu mă refer la oamenii care protestează, ci la guvernele lumii civilizate care ar trebui să ia o decizie, să facă ceva! 

Ce s-a întâmplat în Ucraina e un eşec al politicii, al economiei, eşecul tuturor! Ca să reduci cantitatea de ură cu care se vor confrunta generaţiile viitoare ai nevoie chiar şi de un secol. Ucrainenii nu vor uita niciodată ce au păţit. Nu vor uita că ţara lor a fost distrusă după decizia unui om (n.r. - a lui Putin).  

Imaginaţi-vă dacă s-ar întâmpla aşa ceva în ţările noastre. Să decidă un om şi să vină să ne atace, să ne ucidă familia şi prietenii. Pierzi totul şi trebuie să fugi în altă ţară din cauza unui om! Unde e NATO? Unde sunt Statele Unite? Unde este Uniunea Europeană? Este un eşec al fiinţei umane, un eşec al instituţiilor care ne conduc!

Noi muncim şi plătim impozitele în lumea asta. Cei care ne conduc nu trebuie decât să prevină aceste evenimente. Sunt acolo doar ca să trăim puţin mai bine. Au eşuat!”, a declarat Guardiola, potrivit Marca. 

 

mail-share icon Email
viewscnt