Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Pep Guardiola şi-a lăudat elevii după victoria chinuită cu Bournemouth

Manchester City Publicat de Tudor Moisa pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21503997/1/profimedia-0768722994.jpg

Pep Guardiola i-a lăudat pe jucătorii săi de la Manchester City ca fiind "supermeni", în timp ce aceştia şi-au continuat cursa pentru al patrulea titlu consecutiv în campionat, învingând Bournemouth, în Premier League.

Golul lui Phil Foden a fost suficient pentru o victorie cu 1-0 în Premier League pe Vitality Stadium, care duce City la un punct în spatele liderului Liverpool.

Guardiola şi-a lăudat echipa pentru că a găsit o modalitate de a câştiga după ce a jucat la mijlocul săptămânii împotriva echipei Brentford.

"Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni", a declarat Guardiola pentru Sky Sports.

"Sunt atât de buni. De mulţi ani jucăm la fiecare trei zile - ei (Bournemouth) au avut şapte zile pentru a se pregăti pentru meci, iar noi avem întotdeauna mai puţin. Cerem prea mult de la jucătorii noştri, dar ei răspund mereu prezent. Ştiu că oamenii spun 'ei câştigă mulţi bani', dar programul este prea încărcat. Sincer. Dar afacerile trebuie să meargă mai departe şi mă surprinde de fiecare dată cum suntem încă acolo. Au un caracter incredibil şi sunt atât de competitivi - chiar şi atunci când sunt obosiţi, dau un plus. Fanii noştri trebuie să fie foarte mândri de aceşti băieţi", a spus Guardiola.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele