Ultima oră
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024

Perioadă de vis pentru FC Voluntari, după a cincea victorie la rând. Liviu Ciobotariu: "Muncă, seriozitate şi încredere, ăsta e secretul" VIDEO

FC Voluntari Publicat de Andrei Ionascu pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20406494/2/rapid-bucuresti-fc-voluntari-liga-1-casa-pariurilor-24-09-2021.jpg

FC Voluntari are cinci victorii consecutive în toate competiţiile, după 1-0 cu Rapid, pe Arena Naţională, în etapa a zecea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Antrenorul ilfovenilor, Liviu Ciobotariu, a declarat că este meritul jucătorilor, care lucrează foarte bine la antrenamente. 

FC Voluntari are patru succese consecutive în Liga 1 şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României (4-1 cu Şomuz Fălticeni). Echipa care s-a zbătut să evite retrogradarea în sezonul trecut ocupă acum locul 3 în clasament.

Mijlocaşul Vadim Raţă a înscris împotriva Rapidului, în minutul 24. FC Voluntari a jucat în inferioritate numerică din minutul 85, după eliminarea lui Cristian Costin.

"Mă bucur că am reuşit să câştigăm, a fost un joc destul de greu, aşa cum am anticipat. Am făcut o primă repriză bună. În a doua repriză, ne-am retras cam mult, am dat posibilitatea adversarului să vină peste noi, am avut emoţii. Am zis ca în prima repriză să facem presing la fundaşii centrali şi să blocăm zonele laterale, am reuşit asta. În repriza a doua, am trecut într-un 5-3-2 care nu prea mi-a plăcut. Am încercat să blocăm zonele laterale, dar n-am reuşit, adversarul şi-a creat multe situaţii de a marca.

Îmi felicit jucătorii pentru efort, suntem într-o formă foarte bună, avem patru victorii consecutive în campionat. Este meritul jucătorilor, pentru că sunt foarte concentraţi în antrenament, ăsta este secretul. Muncă, seriozitate şi încredere. Nu ştiu dacă ne aşteptam la acest parcurs bun, dar în fiecare săptămână muncim şi ne pregătim pentru a scoate un rezultat pozitiv în jocul oficial.

Din păcate, la acest joc am pierdut doi jucători pentru meciul următor. Pe Adam Nemec, care a acumulat patru cartonaşe, pe Costin, jucător aflat într-o formă fantastică. Gabi Tamaş se pregăteşte foarte bine, a lăsat toate gândurile deoparte, cu preşedinte... se concentrează pe ce are de făcut", a spus Liviu Ciobotariu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20406494/1/clasament-voluntari.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele