Ultima oră
A sosit la Bucureşti pentru a negocia! Zi decisivă pentru transferul lui Florinel Coman în Arabia Saudită A sosit la Bucureşti pentru a negocia! Zi decisivă pentru transferul lui Florinel Coman în Arabia Saudită
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”

Peter Prevc a câştigat în weekendul retragerii din săriturile cu schiurile

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21532791/1/prevc.jpg

Slovenul Peter Prevc (31 de ani) a câştigat etapa de zbor cu schiurile de la Planica, care încheie stagiunea în Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile.

Prevc a bifat victoria cu numărul 24 a carierei în faţa propriilor fani. Pentru acesta a fost un moment special, deoarece este ultimul său weekend de competiţii ca săritor, urmând că de săptămâna viitoare să fie oficial retras din activitate.

Austriacul Daniel Huber a fost al doilea în etapa de vineri, în timp ce podiumul a fost completat de Johann Andre Forfang, din Norvegia.

Campionul acestui sezon, Stefan Kraft a terminat pe locul 7. Pentru el acest weekend este doar unul de antrenament, deoarece şi-a adjudecat încă din etapa trecută trofeul suprem.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele