Ultima oră
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri

Petre Grigoraş a numit principala favorită la titlu în SuperLigă! Comentariul antrenorului

CFR Cluj Publicat pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20993351/1/petre-grigoras-11.jpg

Petre Grigoraş, actual antrenor în Liga 4, la Axiopolis Cernavodă, continuă să fie cu ochii pe SuperLiga României şi a numit o echipă în momentul în care a fost întrebat de principala favorită la titlu.

Grigoraş consideră că şansele cele mai mari le are tot CFR Cluj, campioană în ultimii ani buni, unde vede stabilitate, transferuri importante, dar şi pentru că ardelenii au un antrenor foarte bun, pe Dan Petrescu.

CFR întotdeauna a fost principala candidată, chiar dacă a fost la ceva puncte distanţă de primul loc pentru că cei de acolo au experienţă. Nu întâmplător, în ultimii cinci ani, au câştigat campionatul. Au jucători cu mare experienţă şi acum ei fac transferuri non-stop, îşi împrospătează lotul permanent. Experienţa asta şi forţa pe care o arată normal că îi pune pe primul loc în luptă. 

Dar o să vedem, ştim foarte bine că acolo foarte repede se pot schimba lucrurile de la un loc la altul, dacă ai o cădere ştim cu toţii că intervin anumite lucruri care pot să degenereze, dar fotbalul arătat de FCSB în ultima perioadă indică faptul că ar putea avea forţa să se lupte şi eu cred că sunt 3-4 echipe care vor intra în play-off. 

Vor depinde foarte mult de rezultatele din meciurile directe şi toate au o şansă bună pentru a câştiga titlul. Cred că acolo se va da bătălia, dar CFR are un mic avantaj şi din punct de vedere al experienţei, al antrenorului, al jucătorilor, sunt unii care au 3-4 campionate”, a declarat Petre Grigoraş, potrivit Sport Total FM.

Sergiu Buş s-a despărţit de CFR

CFR Cluj a anunţat împrumutul lui Sergiu Buş la Chindia Târgovişte până la finalul acestui sezon.

Dan Petrescu a început ”curăţenia” la echipă, iar după împrumutul lui Cătălin Itu, a decis la fel şi pentru Sergiu Buş. Atacantul de 30 de ani va merge la altă formaţie din SuperLiga, dar din partea de jos a clasamentului, Chindia Târgovişte.

Echipa antrenată de Toni Petrea se află în acest pe locul 13 în campionat şi a adus patru jucători până în acestă iarnă: Marco Dulca, Ovidiu Perianu, Jeremy Corinus şi Sergiu Buş.

Atacantul central a fost crescut la academia echipei din Gruia şi a mai evoluat pentru formaţii precum: Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan Mediaş, Corona Braşov, Astra Giurgiu şi FCSB, CSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Levski Sofia şi Seongnam FC.

Buş a revenit în Gruia în ianuarie 2022 şi a bifat 13 meciuri în tricoul echipei campioanei României.

”Mult succes, Sergiu Buş! Cluburile CFR 1907 Cluj şi Chindia Târgovişte au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Sergiu Buş, până la finalul acestui sezon. Buş a revenit în Gruia în ianuarie 2022 şi a bifat 13 meciuri în tricoul echipei noastre! Pe această cale îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, s-a  arătat pe pagina oficială de Facebook a campioanei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele