Ultima oră
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea
Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă

Petrescu, atac la jucătorii care s-au "ascuns" la 11 metri: "Nu au vrut să bată! Când mai ajung la penalty-uri, plec!"

Champions League Publicat pe 27 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19462542/1/rps8188.jpg


Finalul meciului pierdut dramatic cu Dinamo Zagreb
l-a găsit pe Dan Petrescu, 52 de ani, lansând un atac direct la adresa jucătorilor care s-au ferit să execute loviturile de la 11 metri. SuperDan şi-a adus aminte de ghinionul pe care l-a avut toată cariera la penalty-uri şi a transmis că data viitoare va pleca de pe bancă, dacă va mai fi pus să treacă printr-o asemenea loterie.
 
"Am fost la mâna noastră, am jucat cu o echipă foarte bună şi nu ne-am făcut de râs. Debeljuh a făcut două antrenamente, a venit de acasă, nu ştiu cum a rezistat copilul ăsta. Chipciu a făcut ruptură, Omrani e accidentat, pe final aveam nevoie de un jucător de atac să schimbe meciul. Din păcate, în prelungiri nu am creat prea mult. Am făcut un meci foarte bun, dar 2020 e împotriva noastră. Nu am pierdut cu Sevilla şi Dinamo Zagreb, două echipe mari. Nu am câştigat niciodată la penalty-uri ca antrenor, cred că nici ca jucător. Când mai ajung la penalty-uri, de acum o să plec! Alegerile au fost simple la 11 metri, ceilalţi nu au vrut să bată! Deac era obligat să bată după aia (n. red - după prima serie de cinci lovituri). Puteam pune doar zece jucători, Debeljuh a vrut să fie el pe bancă, avea crampe. Ceilalţi care au vrut au şi bătut. Asta e...", a declarat Petrescu, la finalul meciului.
 
Acum, pentru Bursuc şi elevii săi urmează turul III preliminar din Europa League, acolo unde Petrescu va încerca să-şi atingă obiectivul pus la începutul acestui sezon, grupele Europa League: "Au jucători mulţi de valoare, era bine pentru ei să aibă opt schimbări. Ne-au surprins, cu toate că am studiat adversarul. Atacanţii lor sunt rapizi. Egalul a fost corect, la penalty-uri, v-am spus, nu am avut noroc în cariera mea la penalty-uri.
 
Obiectivul meu era clar, personal, să ajungem în grupele Europa League. Dacă-i băteam, eram foarte aproape. Aşa, trebuie să mai batem doi adversari. Nu va fi uşor, acum avem un meci peste două zile, nu ştiu cum şi ce o să fac, nu văd cum vom putea face o echipă competitivă să câştigăm meciul. Meciul ăsta ne-a avantajat că s-a jucat doar o manşă, normal ei ar fi trebuit să domine azi, dar am dominat noi. E normal după ce iei trei campionate la rând să fie aşteptări, dar e greu când nu cumperi jucători şi pierzi jucători", a mai declarat fostul fundaş dreapta al Generaţiei de Aur.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri