Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Petrolul a bătut cu 4-0, dar Nae Constantin nu e mulţumit. ”Nu e normal să ne prezentăm cum ne-am prezentat”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20872780/1/constantin.jpg

Petrolul Ploieşti s-a impus categoric contra divizionarei secunde CSC 1599 Şelimbăr scor 4-0. Partida s-a putut vedea în direct pe Prima Sport 1.

Deşi diferenţa de scor a fost mare, antrenorul prahovenilor, Nae Constantin s-a declarat dezamăgit de atitudinea elevilor săi din prima repriză. Tehnicianul abia aşteaptă să îl aibă în teren pe Constantin Budescu.

"Când câştigăm, toată echipa e de remarcat. Doar că pentru prima repriză trebuie să avem o discuţie serioasă mâine. Nu e normal să ne prezentăm cum ne-am prezentat, asta e dezamăgirea mea pentru seara asta.

(n.r. despre Budescu) Fotbalul românesc are nevoie de un fotbalist de nivelul lui Budescu. Cred că ne va ajuta mult prin prisma jocului ofensiv. Îmi doresc să revină cât mai repede, dar trebuie să avem puţină răbdare cu el.

Pentru noi, niciun meci nu e uşor în momentul ăsta. Urmează un meci cu echipa campioană în ultimii cinci ani, cu unul dintre cei mai titraţi antrenori din Liga 1. Au jucători internaţionali din mai multe ţări. Nu va fi un meci uşor pentru noi, dar vom încerca să obţinem un rezultat bun",
a explicat Constantin, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri