Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Petrolul a rămas fără unul din cei mai importanţi jucători din ultimii ani. ”Vreau să mulţumesc tuturor”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 2 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20761083/1/pet.jpg

Albanezul Armando Vajushi (30 de ani) nu va mai rămâne la Petrolul Ploieşti, după ce i-a expirat contractul cu nou promovata. Mijlocaşul ofensiv cu 6 selecţii în naţionala ţării sale a postat un mesaj emoţionant, în care a mulţumit fanilor pentru susţinerea pe care a primit-o în cei doi ani petrecuţi la ”lupii galbeni”.

„Vă salut cu drag prieteni petrolişti. După cum ştiţi contractul meu cu Petrolul Ploieşti s-a încheiat. Iar odată cu relaţia contractuală se încheie o perioadă frumoasă şi interesantă a carierei mele. La sfârşit de poveste galben albastră vreau să mulţumesc tuturor ploieştenilor, tuturor iubitorilor de fotbal prahoveni pentru sprijinul, căldura şi iubirea necondiţionată de care au dat dovadă.

 Vreau să cred că aşa cum mie mi-au rămas în suflet ploieştenii şi galeria senzaţională a lupilor galbeni, tot aşa voi fi ţinut şi eu minte de o parte a suflării petroliste pentru aportul meu la rezultatele echipei şi la promovarea în Liga 1. Tuturor celor care m-au simpatizat dar şi a celor care nu au făcut-o, vă doresc numai bine, sănătate şi drum frumos în continuare prin istoria fotbalului românesc.

Mulţumirile mele se îndreaptă, aşa cum este firesc şi fair play, şi către domnul Mădălin Mihailovici şi către Veolia care au finanţat echipa şi drumul ei spre marea promovare şi care m-au dorit în mod special la Petrolul. Baftă multă lupilor şi să fiţi mereu o haită unită!”,
este postarea fotbalistului, pe Instagram.

  • Mirko Ivanoski, Florin Borţa, Gicu Grozav, Gabi Tamaş, Jair Tavares da Silva şi Lucian Dumitriu au semnat cu nou promovata în această vară.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri