Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

Petrolul investeşte în jucători, dar are probleme foarte mari cu banii: ”Din punctul de vedere al bugetului, e aproape de colaps”

Petrolul Ploiești Publicat pe 7 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20766377/1/petrolul-farul-1.jpg

Petrolul a făcut transferuri importante în această vară, cu care a surprins, dar asta ascunde probleme grave de ordin financiar. Practic, ploieştenii se confruntă cu datorii mari dar continuă să investească în salarii importante, chiar dacă riscă să ajungă în situaţia Gazului Metan şi Academicii Clinceni.

A fost recunoscută situaţia de către un apropiat al Petrolului, Vivi Răchită, care a făcut şi un anunţ important, precizări clare, că datoriile actuale ale echipei se ridică la aproximativ un milion de euro. E nevoie ca autorităţile locale şi judeţene să vină lângă nou-promovata în SuperLiga României.

S-a ajuns, din punct de vedere sportiv, s-a ajuns la capăt, pentru că s-a reuşit promovare, dar din punct de vedere al bugetului şi al managementului - aproape de colaps, pentru că sunt datorii aproape de un milion de euro la momentul actual.

Eu sper să se găsească o soluţie ca Consiliul Local, Consiliul Judeţean, Primăria să vină aproape de echipă.

Totul pleacă şi de la management, de la marketing, oamenii care se ocupă de asta ar trebui să-şi facă treaba. Branduri ca Dinamo, ca Petrolul, ca Rapid... trebuie să fii capabil să atragi bani pentru aceste branduri, pentru că vând.

Dacă nu ai oameni capabili te zbaţi în mediocritate şi găseşti sponsori mici, cu 30.000 de euro pe an, care nu te ajută aproape deloc, pentru că cheltuielile unui club de Liga 1 se situează la 200.000 euro net pe lună.

Dacă vii cu sponsori de 20-30.000 de euro pe an îţi dai seama câţi sponsori de genul trebuie să aduci”, a declarat Valeriu Răchită la Orange Sport.

Christian Irobiso, adus şi el la Petrolul 

Petrolul continuă să mute pe piaţa transferurilor, iar recent a anunţat aducerea unui nou atacant, Christian Irobiso, în vârstă de 29 de ani, care sezonul trecut a jucat pentru Dinamo şi Gaz Metan Mediaş. Vârful a semnat pe doi ani,

Era clar că Irobiso nu va mai continua la Dinamo, dar iată că şi-a găsit acord în SuperLiga României, urmând, poate, să fie o piesă importantă pentru Petrolul în primul sezon după promovare.

Sezonul trecut, atacantul din Nigeria a marcat de cinci ori în 31 de meciuri şi a oferit trei pase decisive.

Clubul nostru a ajuns la un acord cu fotbalistul nigerian Christian Irobiso, acesta semnând cu FC Petrolul Ploieşti un contract valabil pentru următoarele două stagiuni.

Atacantul în vârstă de 29 de ani, născut la Lagos, în Nigeria, vine tot din Liga 1, unde a evoluat din vara lui 2021, pentru Gaz Metan Mediaş (23 meciuri/2 goluri marcate) şi Dinamo Bucureşti (8 meciuri/3 goluri marcate). De-a lungul carierei sale, Irobiso a mai jucat în primele două eşaloane din Portugalia, la Pacos Ferreira, Unio Madeira, Farense, Cova Piedade şi Varzim, dar şi în ligile de elită din Slovacia, la FK Senica, şi Cehia, la FC Vysocina.

Bun venit, Christian Irobiso!”, a anunţat Petrolul.

Petrolul, campioană la transferuri

Petrolul este pe cale să mai facă două mutări importante pe piaţa transferurilor, după ce a promovat în Liga 1. Ploieştenii sunt ca şi înţeleşi cu încă doi jucători, unul dintrei ei fiind un atacant străin care a mai evoluat în România. Astfel, nou-promovata va face noi anunţuri în zilele imediat următoare.

Informaţia a fost confirmată Claudiu Tudor, directorul sportiv al echipei Petrolul, dar nu a vrut să dea şi numele fotbaliştilor până în momentul în care nu se semnează şi contractele.

În acest moment suntem în discuţii cu încă doi jucători. Suntem chiar foarte, foarte aproape să batem palma cu un atacant. Este străin, dar a jucat în România, atât vă pot spune acum. Mai avem nevoie de un fundaş central de picior drept”, a transmis Claudiu Tudor, pentru PlaySport.

Mirko Ivanoski, Florin Borţa, Gicu Grozav, Gabi Tamaş, Jair Tavares da Silva şi Lucian Dumitriu sunt jucătorii pe care Petrolul i-a mai luat în această vară.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri