adplus-dvertising
Ultima oră
Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!” Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”

Petrolul mai face un transfer după Budescu! ”Lupii galbeni”, acord cu francezul Harrison Tusumgama

Petrolul Ploiești Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20818973/1/harrison-manzala-tusumgama.jpg

Petrolul, despre care se spune că are probleme mari cu banii, e pe cale să mai facă o mutare în această vară, una importantă, prin venirea unei extreme din Franţa. Este vorba de Harrison Manzala Tusumgama, în vârstă de 28 de ani, care sezonul trecut a evoluat pentru Bastia. Ploieştenii sunt în negocieri cu el.

Se pare că, mai mult, părţile au ajuns la un acord verbal, iar francezul cu cetăţenie congoleză va ateriza în România, Petrolul cumpărând deja bilet de avion. Conform Fanatik, contractul este ca şi semnat.

Problema e că francezul a jucat doar un meci pentru Bastia sezonul trecut, în Ligue 2, echivalentul a 18 minute. De-a lungul anilor, el a mai evoluat pentru Kayserispor, Angers, Le Mans sau Le Havre. Actuala cotă de piaţă a jucătorului este de 300.000 de euro.

Cel mai bun randament l-a dat la Amiens, unde a marcat de 9 ori şi a oferit 6 pase decisive în 56 de confruntări.

Petrolul Ploieşti are în continuare probleme cu banii: ”E foarte greu de găsit o formă legală”

Petrolul Ploieşti a revenit în Superliga, dar încă situaţia financiară nu e cea dorită. Valeriu Răchită a explict că Primăria nu se poate implica mai mult, datorită legislaţiei.

Startul noului sezon a readus problema banilor în prim plan. Dani Coman a anunţat că la Hermannstadt salariile nu s-au achitat din luna aprilie şi a făcut apel public pentru salvarea echipei.

 ”Primăria de un an şi ceva îi invită la dialog pe membrii fondatori, cei care conduc clubul, la o asociere, dar am fost refuzaţi. Este o echipă privată şi, bineînţeles primarul, Consiliul Local, au luat act de decizia celor care conduc Petrolul şi şi-au văzut de treburile lor.

Acum, e foarte greu de găsit o formă legală, în afară de legea 350 pe fonduri nerambursabile, pentru că nu te poţi implica într-o societate care are datorii şi, aşa cum ştim, Petrolul are datorii”,
 a explicat Răchită, pentru Orange Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt