Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

Petrolul mai face un transfer după Budescu! ”Lupii galbeni”, acord cu francezul Harrison Tusumgama

Petrolul Ploiești Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20818973/1/harrison-manzala-tusumgama.jpg

Petrolul, despre care se spune că are probleme mari cu banii, e pe cale să mai facă o mutare în această vară, una importantă, prin venirea unei extreme din Franţa. Este vorba de Harrison Manzala Tusumgama, în vârstă de 28 de ani, care sezonul trecut a evoluat pentru Bastia. Ploieştenii sunt în negocieri cu el.

Se pare că, mai mult, părţile au ajuns la un acord verbal, iar francezul cu cetăţenie congoleză va ateriza în România, Petrolul cumpărând deja bilet de avion. Conform Fanatik, contractul este ca şi semnat.

Problema e că francezul a jucat doar un meci pentru Bastia sezonul trecut, în Ligue 2, echivalentul a 18 minute. De-a lungul anilor, el a mai evoluat pentru Kayserispor, Angers, Le Mans sau Le Havre. Actuala cotă de piaţă a jucătorului este de 300.000 de euro.

Cel mai bun randament l-a dat la Amiens, unde a marcat de 9 ori şi a oferit 6 pase decisive în 56 de confruntări.

Petrolul Ploieşti are în continuare probleme cu banii: ”E foarte greu de găsit o formă legală”

Petrolul Ploieşti a revenit în Superliga, dar încă situaţia financiară nu e cea dorită. Valeriu Răchită a explict că Primăria nu se poate implica mai mult, datorită legislaţiei.

Startul noului sezon a readus problema banilor în prim plan. Dani Coman a anunţat că la Hermannstadt salariile nu s-au achitat din luna aprilie şi a făcut apel public pentru salvarea echipei.

 ”Primăria de un an şi ceva îi invită la dialog pe membrii fondatori, cei care conduc clubul, la o asociere, dar am fost refuzaţi. Este o echipă privată şi, bineînţeles primarul, Consiliul Local, au luat act de decizia celor care conduc Petrolul şi şi-au văzut de treburile lor.

Acum, e foarte greu de găsit o formă legală, în afară de legea 350 pe fonduri nerambursabile, pentru că nu te poţi implica într-o societate care are datorii şi, aşa cum ştim, Petrolul are datorii”,
 a explicat Răchită, pentru Orange Sport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt