Ultima oră
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat
”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO ”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO

Petrolul Ploieşti anunţă transferul lui Georgi Abuashvili de la FC Porto

Petrolul Ploiești Publicat pe 30 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21299638/1/petrolul-abuashvili.jpg

Fotbalistul georgian Georgi Abuashvili este noul jucător al echipei Petrolul Ploieşti, el fiind transferat definitiv de la FC Porto.

În vârstă de 20 de ani, Abuashvili, jucător de bandă stângă, a început fotbalul în ţara natală, la Dinamo Tbilisi, debutând în prima divizie la vârsta de 16 ani. A fost în lotul echipei care, la finalul sezonului 2018-2019, cucerea titlul in Georgia, iar în 2021 a fost achiziţionat de către FC Porto, evoluând, ulterior, pentru formaţia secundă a renumitului club lusitan.

Fost internaţional “U17″şi “U19” al Georgiei, Abuashvili a fost convocat, acum, şi la selectionata “U21” a ţării sale, pentru meciurile cu Gibraltar (6 septembrie) şi Moldova (12 septembrie), contând pentru preliminariile Campionatului European.

”FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu FC Porto, privind transferul definitiv al tânărului fotbalist georgian, Giorgi Abiashvili!

 În vârstă de 20 de ani, Giorgi a debutat în fotbalul profesionist la Dinamo Tbilisi, alături de care a câştigat titlul de campion, ulterior fiind achiziţionat de către FC Porto. El este o prezenţă constantă la loturile de juniori ale selecţionatei Georgiei!

 Îţi dorim mult succes şi multe realizări în echipa lupilor galbeni!”, s-a arătat pe pagina de Facebook al Petrolului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri