Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Petrolul Ploieşti îşi cedează un jucător important!

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21476172/1/petrolul-ploiesti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-20-01-2024.jpg

Petrolul Ploieşti se desparte de Jefferson (30 de ani), unul din oamenii de bază ai prahovenilor.

Mijlocaşul brazilian se va transfera în Turcia, la Boluspor, ce se află pe locul 9 în liga secundă, informează Stiripesurse.

  • 17 partide a bifat Jefferson în acest sezon din Superliga.

În vârstă de 30 de ani, Jefferson vine să fortifice compartimentul median, fiind un jucător cu experienţă importantă acumulată la nivelul primelor eşaloane din Brazilia şi Turcia.

În ţara natală, Jefferson Nogueira Junior a evoluat pentru Figuirense şi Fortaleza, adunând 41 de prezenţe în Serie A braziliană, înainte de a ajunge în Europa, în ianuarie 2018, atunci când a semnat cu gruparea turcă Gaziantep FK.

Cu Gaziantep avea să promoveze în prima ligă din Turcia, campionat în care, mai apoi, a bifat, de-a lungul a două sezoane şi jumătate, 57 de meciuri şi cinci goluri marcate.

În ianuarie 2022 s-a mutat în liga secundă din Portugalia, la Moreinrense, gupare pentru care a disputat 16 partide (2 goluri marcate).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri