adplus-dvertising
Ultima oră
Michelle Kwan, medaliată olimpică la patinaj artistic, a fost numită ambasadorul SUA în Belize Michelle Kwan, medaliată olimpică la patinaj artistic, a fost numită ambasadorul SUA în Belize
Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga
VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă
Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore
Bătălie strânsă pentru titlu în MotoGP. Marele Premiu al Tailandei se vede pe Prima Sport Bătălie strânsă pentru titlu în MotoGP. Marele Premiu al Tailandei se vede pe Prima Sport
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”

Petrolul Ploieşti rămâne apăsată de probleme financiare. ”Toţi jucătorii pot deveni liberi”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 1 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20843974/1/constantin-2.jpg

Gabi Tamaş a dezvăluit că vrea să plece de la Petrolul, după victoria de miercuri cu Chindia, scor 3-2. Fostul fotbalist Valeriu Răchită a vorbit despre situaţia financiară a echipei, care este precară.

În acest moment, Petrolul este pe locul 3 în Superliga, dar atmosfera pare departe de a fi bună în rândul vestiarului, măcinat de lipsa banilor.

”A venit bomba la sfârşitul meciului, când Tamaş a zis că se gândeşte să plece de la Petrolul. Lucrurile sunt destul de încinse. Sunt probleme mari la Ploieşti. Sunt datorii mari. Toţi jucătorii pot deveni liberi. E păcat de munca jucătorilor şi a antrenorilor. Managerii şi patronii nu se ridică la nivelul aşteptărilor. Sper să se găsească o soluţie.

Totul a plecat din vara trecută, când Veolia şi-a retras sprijinul. Primarul a încercat să îi convingă să facă o asociere cu Primăria pentru că nu au resurse necesare să întreţină clubul. Banii din televiziune, sponsorizări, bilete şi abonamente sunt sursele de finanţare. Sunt mulţi sponsori mici, dar nu se poate construi un business-plan pe sponsorizări. Trebuie să ai o siguranţă.

Gabi e un băiat de cuvânt. A discutat cu anumiţi oameni, a avut promisiuni şi asigurări, a adus şi o sumă de bani. A avut săptămâna asta o discuţie cu cei din conducere că se vor rezolva anumite probleme, să se dea măcar un salariu. Sper să îl ţinem la Ploieşti, totuşi, pentru că este liderul echipei.

E posibil să meargă la CFR Cluj, îl vor şi FCSB şi FC Voluntari. Nu e un fundaş mai bun decât Tamaş. Nu există. Tamaş e cam printre cei mai buni. Gabi nici nu vrea să fie el plătit, vrea să le fie date salariile celor cu situaţii mai delicate.

Erau banii de la televiziune, erau promisiunile unor sponsori, dar pe mine mă înfioară business-plan-ul celor din conducere. Eu nu am bani de Dacie, dar îmi cumpăr Maybach în leasing. Nu înţeleg cum s-a făcut bugetul. Dacă nu ai niciun ban, cum să îţi aduci 30 de jucători?”
a dezvăluit Răchită, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri