Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Petrolul se întăreşte. În cantonament a ajuns un mijlocaş sârb

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 5 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20972023/1/purtic.jpg

Stefan Purtic (24 de ani) urmează să fie cel mai nou jucător al celor de la Petrolul. Mijlocaşul sârb a ajuns deja în cantonamentul echipei din Antalya şi a început pregătirea.

Purtic a vine de la FK Vozdovac El a mai trecut pe la: Radnicki Obrenovac şi FK Indjija, în total bifând 119 partide în campionatul Serbiei.

El va semna contractul cu prahovenii zilele următoare.

”Fotbalistul sârb Stefan Purtic a făcut joncţiunea, miercuri seară, la Side, cu lotul „galben-albaştrilor”, la scurt timp după ce elevii lui Nicolae Constantin au ajuns la The Sense Deluxe, stabilimentul ce îi va găzdui până pe 14 ianuarie.

În vârstă de 24 ani, Purtic (1.88 m) joacă pe postul de mijlocaş central şi vine din prima ligă a Serbiei, ultima dată evoluând pentru FK Vozdovac, echipă pentru care a bifat 17 prezenţe în actuala stagiune. În total, jucătorul plav, trecut, în cariera sa, şi pe la Radnicki Obrenovac şi FK Indjija, are 119 meciuri disputate şi 9 goluri marcate în prima ligă din Serbia.

Purtic a efectuat, în această dimineaţă, primul antrenament alături de noii săi coechipieri, urmând ca, în zilele următoare, să fie definitivate şi formalităţile privind transferul său oficial la FC Petrolul”
, este comunicatul prahovenilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt