Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

Petrolul, un nou transfer. Christian Irobiso a semnat cu ”lupii”

Petrolul Ploiești Publicat pe 4 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20763132/1/irobiso.jpg

Petrolul continuă să mute pe piaţa transferurilor, iar recent a anunţat aducerea unui nou atacant, Christian Irobiso, în vârstă de 29 de ani, care sezonul trecut a jucat pentru Dinamo şi Gaz Metan Mediaş. Vârful a semnat pe doi ani,

Era clar că Irobiso nu va mai continua la Dinamo, dar iată că şi-a găsit acord în SuperLiga României, urmând, poate, să fie o piesă importantă pentru Petrolul în primul sezon după promovare.

Sezonul trecut, atacantul din Nigeria a marcat de cinci ori în 31 de meciuri şi a oferit trei pase decisive.

Clubul nostru a ajuns la un acord cu fotbalistul nigerian Christian Irobiso, acesta semnând cu FC Petrolul Ploieşti un contract valabil pentru următoarele două stagiuni.

Atacantul în vârstă de 29 de ani, născut la Lagos, în Nigeria, vine tot din Liga 1, unde a evoluat din vara lui 2021, pentru Gaz Metan Mediaş (23 meciuri/2 goluri marcate) şi Dinamo Bucureşti (8 meciuri/3 goluri marcate). De-a lungul carierei sale, Irobiso a mai jucat în primele două eşaloane din Portugalia, la Pacos Ferreira, Unio Madeira, Farense, Cova Piedade şi Varzim, dar şi în ligile de elită din Slovacia, la FK Senica, şi Cehia, la FC Vysocina.

Bun venit, Christian Irobiso!”, a anunţat Petrolul.

Petrolul, campioană la transferuri

Petrolul este pe cale să mai facă două mutări importante pe piaţa transferurilor, după ce a promovat în Liga 1. Ploieştenii sunt ca şi înţeleşi cu încă doi jucători, unul dintrei ei fiind un atacant străin care a mai evoluat în România. Astfel, nou-promovata va face noi anunţuri în zilele imediat următoare.

Informaţia a fost confirmată Claudiu Tudor, directorul sportiv al echipei Petrolul, dar nu a vrut să dea şi numele fotbaliştilor până în momentul în care nu se semnează şi contractele.

În acest moment suntem în discuţii cu încă doi jucători. Suntem chiar foarte, foarte aproape să batem palma cu un atacant. Este străin, dar a jucat în România, atât vă pot spune acum. Mai avem nevoie de un fundaş central de picior drept”, a transmis Claudiu Tudor, pentru PlaySport.

Mirko Ivanoski, Florin Borţa, Gicu Grozav, Gabi Tamaş, Jair Tavares da Silva şi Lucian Dumitriu sunt jucătorii pe care Petrolul i-a mai luat în această vară.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt