Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Pierdere importantă suferită de Universitatea Cluj. ”Un capitol încheiat cu mândrie!”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21215141/1/ucj.jpg

Romario Pires (34 de ani), căpitanul lui ”U” Cluj în stagiunea recent încheiată şi-a anunţat plecarea. Ardelenii au adus deja un înlocuitor, care să acopere zona mediană. Este vorba despre Doru Popadiuc de la Chindia Târgovişte.

Brazilianul a trecut în carieră pe la: Botafogo, Boavista, Olaria, Duque de Caxias, Macae, Gloria Bistriţa, Petrolul, Maccabi Netanya, Maccabi Haifa, Petah Tikva, Astra şi Hermannstadt.

”Un capitol încheiat cu mândrie! Mulţumesc U CLuj, mulţumesc tuturor suporterilor şi oraşului!” a scris Pires pe Instagram.

Acesta a intrat în dizgraţiile fostului antrenor Eugen Neagoe şi a decis să părăsească ”şepcile roşii”, dar s-a răzgândit rapid, ca urmare a venirii lui Ioan Ovidiu Sabău.

”A fost puţin ciudat, nu se întâmplă des, dar aşa e fotbalul. A fost o decizie a domnului antrenor, împreună cu conducerea, şi am respectat-o pe moment.

Nu aveam ce să fac, apoi am primit un telefon că sunt dorit din nou la echipă, m-am bucurat şi am acceptat ca să termin ce am început. Eu aveam un contract şi cred că orice om cu caracter trebuie să termine ceea ce a început. În contract scrie clar obiectivele şi sper să le îndeplinim”
, a explicat Pires, pentru Digi Sport, la începutul anului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele