Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Pierdere mare pentru United. Casemiro s-a accidentat şi va lipsi mai multe săptămâni

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21370496/1/cas.jpg

Casemiro, mijlocaşul brazilian de la echipa engleză Manchester United va fi indisponibil timp de mai multe săptămâni, din cauza unei accidentări la muşchii ischiogambieri, a anunţat gruparea mancuniană vineri, într-un comunicat de presă.

Casemiro (31 de ani) a revenit accidentat de la naţionala Braziliei şi a jucat miercuri în partida  de pe teren propriu a lui Manchester United, din Cupa Ligii, cu Newcastle, scor 0-3. Brazilianul a ieşit de pe teren la pauza meciului, acuzând o recidivă, iar examenele medicale au arătat că este vorba de probleme la muşchii ischiogambieri.

Manchester United, locul 8 în Premier League, cu cinci înfrângeri în zece etape, va juca sâmbătă cu Fulham, în deplasare, într-un meci din etapa a 11-a.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri