Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Pierdere pentru PSG! Neymar nu va evolua în meciul cu Montpellier, de miercuri, LIVE pe Prima Sport 2

PSG Publicat pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21000650/1/profimedia-0685654351.jpg

Atacantul brazilian Neymar are probleme musculare şi nu va evolua pentru Paris Saint-Germain în meciul cu Montpellier, din campionatul Franţei.

În meciul de miercuri nu va evolua nici Marco Verratti, suspendat din cauza cumului de cartonaşe.

Partida contează pentru etapa a 21-a a campionatului Franţei, de la 22:00, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro.

PSG vrea victorie!

Rănită în orgoliu după neaşteptatul egal de pe teren propriu, din ultima rundă, cu Reims, PSG nu concepe să rateze cele 3 puncte în sudul Franţei, la Montpellier. 

Diferenţa dintre cele două echipe e uriaşă, la fel şi cota jucătorilor. Oricare dintre Messi, Mbappe şi Neymar valorează mai mult decât întregul lot al celor de la Montpellier, echipă care se chinuie în clasament. Montpellier este cotată la 103 milioane de euro, iar starul echipei, Elye Wahi, costă 18 milioane şi e cel mai scump fotbalist al „sudiştilor”.

PSG are şi avantajul rezultatelor directe. În ultimele două meciuri oficiale dintre cele două echipe, campioana Franţei a marcat de 9 ori şi a încasat două goluri. De altfel, în turul campionatului, parizienii s-au impus fără emoţii, 5-2, pe „Parc des Princes”.

Înaintea meciului de azi, PSG e lider în Ligue 1 şi are 48 de puncte, cu doar 3 mai mult decât are Lens şi cu 5 mai mult decât echipa de pe poziţia a treia, Marseille. De cealaltă parte, Montpellier se află pe locul 14 şi are doar 20 de puncte.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele