adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Piloţii de F1 au votat top 10 pe 2021. Primele opt poziţii sunt aceleaşi ca în topul opţiunilor directorilor de echipe

Formula 1 Publicat pe 29 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20528093/1/monaco-formula-1.jpg

Piloţii din Formula 1 au votat pentru a alege top 10 piloţi pe anul 2021. Primele opt poziţii sunt aceleaşi ca în ierarhia de după votul directorilor de echipe, informează formula 1.com.

Piloţii au avut opţiunea de a se vota pe ei înşişi, însă la fel ca în alţi ani unii dintre ei nu şi-au trecut numele printre opţiuni, deşi ştiau că ierarhia aleasă de fiecare se face sub protecţia anonimatului.

Fiecare pilot a ales zece piloţi pe care i-a punctat ca la cursele de F1: numărul 1 – 25 de puncte, numărul 10 – un punct.

Clasamentul final este următorul:

1             Max Verstappen

2             Lewis Hamilton

3             Lando Norris

4             Carlos Sainz

5             Charles Leclerc

6             Fernando Alonso

7             Pierre Gasly

8             George Russell

9             Esteban Ocon

10           Mick Schumacher

Marţi, formula1.com anunţa şi opţiunile conducătorilor echipelor de Formula 1, după votul lor topul piloţilor fiind următorul:

1             Max Verstappen 213 puncte

2             Lewis Hamilton  192

3             Lando Norris      110

4             Carlos Sainz        85

5             Charles Leclerc  70

6             Fernando Alonso 69

7             Pierre Gasly        64

8             George Russell   44

9             Valtteri Bottas   43

10           Esteban Ocon    41

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele