Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Pilotul rus Nikita Mazepin, dat afară de la Haas după invazia din Ucraina a venit cu o nouă reacţie. "Oamenii nu trebuie judecaţi. Suntem sportivi”

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20865425/1/haas-f1-mazepin.jpg

Pilotul rus Nikita Mazepin, care a fost dat afară de la echipa de Formula 1 Haas după ce Rusia a invadat Ucraina, a afirmat că nu va renunţa niciodată la ţara sa.

FIA permite piloţilor ruşi să participe la curse, dar numai sub drapel neutru. O soluţie care nu este pe placul pilotului de 23 de ani.

"Oamenii nu trebuie judecaţi. Suntem sportivi. Toată lumea alege, dar nu voi renunţa la ţara mea”, a declarat el pentru rssport.ria.ru, informează lefigaro.fr.

Tatăl său, Dmitri Mazepin, deţinea o parte a companiei Uralkali, unul dintre sponsorii Haas, de care echipa s-a separat.

Pilotul şi tatăl său sunt sancţionaţi şi plasaţi, de către Uniunea Europeană, pe o listă de personalităţi "cu o activitate în sectoare economice care constituie o sursă substanţială de venit pentru Rusia".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele