Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Pintilii îi atacă direct pe Becali şi Dică după eşecul cu West Ham: ”Aşa a hotărât conducerea şi fostul staff”

FCSB Publicat pe 4 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20908932/1/fcsb-west-ham-united-uefa-europa-conference-league-3-11-2022-1.jpg

Mihai Pintilii, antrenorul secund de la FCSB, care a condus formaţia ”roş-albastră” la partida cu West Ham, în contextul demisiei principalului Nicolae Dică, a dat dovadă de curaj după înfrângerea suferită contra englezilor pe Arena Naţională, la scor de neprezentare.

Pintilii a recunoscut că UEFA Conference League a fost neglijată de Gigi Becali şi Nicolae Dică. De asemenea, el a spus lucrurilor pe nume, admiţând că FCSB a fugit după doi iepuri, campionat şi cupele europene, şi nu a prins niciunul, doar s-a făcut de râs.

”Am jucat cu un adversar care a venit doar cu jumătate din echipa bună. Am încercat, dar din păcate au fost mai buni. Multe lucruri chiar nu ştiu ce să zic. Speram la o atitudine mai bună, să îşi dorească. Trecem printr-un moment greu. Poate derby-ul cu Rapid să fie o scânteie pentru ei, să căpătăm încredere. Dar depinde doar de ei. Nu avem ce să lucrăm în două zile.

Competiţia a fost neglijată, aşa a hotărât conducerea şi fostul staff. Am fugit după doi iepuri şi nu am prins niciunul. Asta trebuie să le dea de gândit jucătorilor. E păcat să te faci de râs. Eu nu cred că nu pot alerga! Au 19, 20 de ani. Nu ai cum să te plângi. 

Trebuie să le ridic moralul, să capete încredere. N-ai cum să uiţi fotbalul în 3 luni de zile. Aici nu înţeleg anumite chestii, de ce fac lucrul ăsta, cum de greşesc pase simple. Eu sunt făcut să câştig, asta vreau!”, a declarat Mihai Pintilii, la Pro Arena. 

Echipa engleză West Ham United a câştigat joi, la Bucureşti, scor 3-0, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a şasea a grupelor Conference League.

Fornals a deschis scorul în minutul 40, plecând dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. În minutul 56 englezii au mărit avantajul, după o lovitură de cap a lui Mubama, deviată în plasă de Dawa. Golul de 3-0 a fost marcat în minutul 65, la o greşeală a lui Târnovanu, de care a profitat Fornals.

FCSB se clasează pe ultimul loc în grupa B a Conference League, cu 2 puncte, şi a fost eliminată din cupele europene.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele