Ultima oră
NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup
S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România
E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă
Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia

Pique, dezamăgit după 0-2 în El Clasico: "Realul din prima repriză a fost cel mai slab pe care l-am întâlnit vreodată pe Bernabeu!"

La Liga Publicat pe 2 mar 2020
mail-share icon Email

VIDEO REZUMAT Real Madrid - Barcelona 2-0



Real Madrid s-a impus în derby-ul cu Barcelona, scor 2-0, în direct pe Look Plus, şi a revenit pe primul loc în clasamentul din La Liga.

Vinicius şi Mariano Diaz au înscris pentru galactici, ambele reuşite venind în repriza secundă, după ce în prima parte Barcelona a fost echipa mai periculoasă. Catalanii nu au profitat însă de ocaziile avute, iar Real Madrid a jucat mult mai bine după pauză şi a obţinut o victorie extrem de importantă.

La final, fundaşul Gerard Pique a făcut o analiză a partidei, precizând că el şi colegii săi ar fi trebuit să tranşeze meciul din prima repriză.

"Mai e destul de mult din campionat, dar am ratat o ocazie bun să-i lăsăm de răniţi. Am jucat bine în prima repriză, puteam marca o dată sau de două ori, era altceva. Realul din prima repriză e cel mai slab pe care l-am întâlnit vreodată pe Bernabeu", a spus Gerard Pique, la finalul partidei. Fundaşul Barcelonei a salvat un gol în prima repriză, după ce a scos de pe linia porţii o minge trimisă de Isco cu capul.

Totul s-a schimbat, însă, după pauză: "În partea a doua am pierdut multe minigi în terenul propriu şi Madridul a început să crească în joc. Golul lui Vinicius a schimbat jocul. O şansă ratată, v-aş spune că senzaţiile pe care le-au transmis ei au fost cele mai slabe. Dar nu e o critică, o spun pentru că este o oportunitate ratată!", a mai spus Pique.

"Ştim importanţa jocului şi a punctelor. Dacă am fi câştigat, era un pas important. Trebuie să ne concentrăm pe îmbunătăţirea lucrurilor", a mai spus Pique.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele