Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

Pivotul brazilian Tamires de Araujo continuă la Gloria Bistriţa

Handbal Publicat pe 22 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21638730/1/gloria.jpg

Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a anunţat, sâmbătă, prelungirea contractului cu pivotul brazilian Tamires Morena de Araujo.

În vârstă de 30 de ani, handbalista braziliană va evolua pentru al treilea sezon la Gloria Bistriţa. Anterior a jucat la formaţii din Brazilia, Ungaria, Franţa, Norvegia, iar în România la Dunărea Brăila.

”Tamires va continua alături de Gloria şi va lupta, după cum bine ştiţi, pentru fiecare minge şi fiecare gol! Mulţumim, pentru că ai ales să continuăm pe drumul performanţei împreună! Hai, Gloria!”, a transmis clubul.

Gloria Bistriţa a primit, vineri, vestea bună aşteptată din partea EHF, fiind admisă în Liga Campionilor cu wild-card.

În 2024, formaţia antrenată de Florentin Pera a jucat finala European League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele