Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Pivotul Nemanja Ratkovic a semnat cu Minaur Baia Mare

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20700356/1/ray.jpg

Pivotul sârb Nemanja Ratkovici a semnat un contract cu echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare, a anunţat, luni, gruparea calificată în finala EHF European Cup.

Nemanja Ratkovici s-a născut în data de 11 decembrie 1996, la Novi Sad (Serbia). Are 1,91 m şi 107 kg şi joacă pe postul de pivot. El vine la Minaur de la Vojvodina Novi Sad, echipă cu care a jucat în cupele europene (Cupa EHF şi EHF European League). De asemenea, Ratkovici a jucat pentru Vojvodina şi în SEHA Liga, evoluând acum trei ani şi în dubla împotriva echipei Steaua.

El a făcut parte din echipa naţională Under 20 a Serbiei la Campionatul European din 2016 (a marcat cinci goluri), apoi la Campionatul Mondial Under 21 din 2017 şi apoi din lotul lărgit pentru europenele de seniori din anul 2020. El face parte din lotul lărgit pentru mondialele din 2023.

Are 16 goluri marcate în cupele europene. Vojvodina a pierdut în primul tur al Europa League, după 26-20 şi 23-34, cu echipa elveţiană Kadetten Schaffhausen. Ratkovici a marcat trei goluri în prima partidă, cea câştigată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele