Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

Planul Barcelonei. Vrea să îl vândă pe de Jong pentru 70 de milioane şi să transfere un jucător din La Liga

Barcelona Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20692223/1/profimedia-0610105715.jpg

Barcelona este pe cale să facă două afaceri cel puţin interesante, care nu ar fi pe placul multor fani. Catalanii vor să îl vândă pe Frenkie de Jong (24 de ani), să îl cumpere pe Carlos Soler (25 de ani) de la Valencia şi să mai rămână şi cu ceva bani în urma mutărilor.

Barcelona îl vinde pe olandez pentru 70 de milioane de euro, acesta fiind trecut deja pe lista de transferuri. În locul lui ar umra să vină Carlos Soler, iar presa din Spania a aflat că există deja un acord între cele două părţi, între fosta echipă a lui Messi şi Soler.

Ansu Fati, văzut că număr 9 la Barcelona de către Xavi

Ansu Fati a revenit duminică, în echipa FC Barcelona după 16 luni în care a fost chinuit de accidentări la genunchi şi la coapsă, iar antrenorul Xavi spune că îl va folosi pe tânărul internaţional spaniol ca vârf de atac.

"Sunt foarte fericit pentru el. A făcut un efort pentru a fi pregătit de ultima parte a sezonului. El face diferenţa, este special, dar trebuie să avem grijă de el. L-am testat ca număr 9, pentru că eu cred că trebuie să joace în careu. Este un jucător special, care marchează goluri. Îl văd mai mult ca un număr 9, decât ca o extremă. Încă nu şi-a recăpătat ritmul sau capacitatea fizică, dar este fericit", a declarat Xavi, potrivit marca.com.

Ansu Fati, 19 ani, a intrat pe teren în minutul 75 al meciului pe care Barcelona l-a câştigat, pe teren propriu, cu 2-1, în faţa formaţiei Mallorca, în etapa a XXXIV-a a LaLiga. El l-a înlocuit pe Aubameyang.

Fati nu mai evoluase din 12 ianuarie, de la partida cu Real Madrid, din semifinalele Supercupei Spaniei. El a jucat în acest sezon doar 11 meciuri (cinci goluri marcate), şase în campionat, trei în LIga Campionilor, unul în Cupa Spaniei şi unul în supercupă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele